@Akinori456 Najlepiej to się umów na wizytę do lekarza zamiast pisać na wykopie. Milion będziesz miał tu rad a i tak żadnej nie posłuchasz. Z mojego doświadczenia znalezienie czegoś w czym się faktycznie odnajdujesz, mam tu na myśli chociażby hobby to już 50% sukcesu (ale ty to negujesz, więc musisz zwyczajnie sam do tego dojść). Reszta to rozmowa albo sam że sobą co jest nie tak, i czy jesteś sam w
@Akinori456 Noo i tak to właśnie jest na tym świecie… też mnie wszystko w-----a, chcę święty spokój, a nic prócz zdechnięcia chyba by mi tego nie zapewniło. Trzeba umrzeć bo to już nie idzie wytrzymać.
@Sh3rI0ck: Ale leki przeciwdepresyjne nie mogą być łączone z alkoholem. Dlatego najpierw OP powinien wyjść z alkoholizmu, a dopiero później zajać się swoim zdrowiem psychicznym. W innej kolejności zupełnie nie ma to sensu.
@Akinori456: Wszystko byłoby w porządku, gdybyś tylko miał prawidłowy rozwój i to, co ludzie... przeciętni. @Sh3rI0ck Hobby zazwyczaj ujawnia się w pierwszych lub nastoletnich latach życia. Potem już nic nowego się nie wymyśli.
Od niego tylko depresja i lenistwo wiem co mówię
depresja jak znika w 3 tygodnie
j---ć węgle i wieklie korporacje które promują choroby i na nich zarabiają
@Glikol_Propylenowy: xD
Na pewno te dziesiątki milionów kobiet na SSRI w Ameryce są