Aktywne Wpisy

njay +122
#kupujpolskieprodukty
Majówka zbliża się wielkimi krokami, więc pora na przegląd rynku piwa ;)
Przedstawiam listę najpopularniejszych polskich i zagranicznych producentów piwa. Niestety w tej kategorii polskie piwa stanowią bardzo nikłą mniejszość rynku, ale i tak coś dobrego można znaleźć, nawet więcej, niż by się wydawało!
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach
Majówka zbliża się wielkimi krokami, więc pora na przegląd rynku piwa ;)
Przedstawiam listę najpopularniejszych polskich i zagranicznych producentów piwa. Niestety w tej kategorii polskie piwa stanowią bardzo nikłą mniejszość rynku, ale i tak coś dobrego można znaleźć, nawet więcej, niż by się wydawało!
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach

źródło: temp_file6898235759938719839
Pobierz
Gaboleusz +278
#papiez
Trump k---a się na granatowo na pogrzeb ubrał xd wszyscy na czarno dookoła xd
Trump k---a się na granatowo na pogrzeb ubrał xd wszyscy na czarno dookoła xd

źródło: Przechwytywanie
Pobierz
Na lądzie nie mam niczego, domu czy mieszkania na własność tak samo i tułam się po airbnb pomiędzy kontraktami. Po tygodniu czy dwóch myślę o powrocie na statek co tylko oznacza jak bardzo nudne jest moje życie prywatne - do tej pory edukacja, studia i jakieś cele miałem a odkąd pracuję czuję taką pustkę, nikt mnie już za rączkę nie prowadzi i tutaj powinno zacząć się życie którego nie doświadczam.
Mimo wieku i oszczędności które odkładam na mieszkanie nie wiem co ze sobą zrobić gdy jestem na lądzie, jakoś to wszystko takie obce. Znajomych na miejscu nie ma bo również pływają i nie mam ich zbyt wielu. Mógłbym podróżować bo mimo rodzaju pracy widziałem sporo ale do zobaczenia zostało jeszcze więcej ale nie lubię robić tego samemu, szukać losowych osób do takich podróży?
Czy mieliście takie same rozterki jak ja?
#marynarz #pracanamorzu #pracbaza #kiciochpyta