Aktywne Wpisy

CalibraTeam +2

Mirek224 +56
#seriale #rodzinazastepcza
Gabriela Kownacka nie żyje już 15 lat, jak ten czas pędzi jak szalony. Dziwnie się oglądało Rodzinę Zastępczą już bez niej.
Gabriela Kownacka nie żyje już 15 lat, jak ten czas pędzi jak szalony. Dziwnie się oglądało Rodzinę Zastępczą już bez niej.
źródło: image
Pobierz

Ja widzę to inaczej, rząd daje radę z pomocą dla powodziań, co widać po sondażu,
PiS niebawem straci subwencje, odlot kaczora i brak fruktów, którymi może dzielić spowoduje podział tej partii
Kamala mam nadzieję wygra w USiA,
Na wiosnę, w maju wybierzemy Trzaskowskiego na
Z drugiej strony koalicja i tak jest w potrzasku przez ludowców bo ci są hamulcowymi wielu istotnych ustaw dla niej a jednocześnie Tusku się ich nie pozbędzie bo straci większość.
I naprawdę chcę liczyć, że po prezydenckich będzie lepiej, ale bez ogarnięcia ludowców
Komentarz usunięty przez autora
@moj_wykopowy_login: Dezinformacja numer 1.
@moj_wykopowy_login W jaki sposób? Dasz źródła? Już kolega wyżej pisze, że dezinformujesz, więc chce wiedzieć czy to co piszesz ma pokrycie w rzeczywistości
@Koziom: po pierwsze primo, to pisowska zielonka, która sieje dezinformację. Idealnie w stylu PiS - zarzuca innym, to co sama robi.
A teraz tłumacze. Skupie się na umowie o
Podobnież skończyłeś finanse, to w procenty powinieneś umieć.
Idź gdzie indziej gadać, że PiS zrobiło obniżkę podatków przez ich podwyżkę xD
https://www.zus.pl/o-zus/o-nas/programy-transformacji-cyfrowej-zus/zmiany-od-2022-r./zmiany-w-skladce-zdrowotnej
"Bez odliczania składki od zaliczki
Od 2022 roku nie można odliczyć składki na ubezpieczenie zdrowotne od zaliczki na podatek dochodowy od osób fizycznych. Oznacza to, że kwota składki na ubezpieczenie zdrowotne nie wpływa już na wysokość zaliczki i podatku dochodowego od osób fizycznych obliczanego od dochodów uzyskanych od 1 stycznia 2022 r. Składka na ubezpieczenie zdrowotne (9% podstawy wymiaru), pomniejsza świadczenie wypłacane przez ZUS."
Widzę niektórym podoba się 40% inflacja + złodziejstwo.
Jesteś na państwowej posadce zalatwionej przez polityka, partia daje zarabiać, czy może z rodziny polityka? Te wpisy robisz za pieniądze czy za darmo?
Komentarz usunięty przez autora