Aktywne Wpisy
heksengerg +84
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
FHA96 +29
Eh Mirki, nie ma to jak rozpocząć tydzień z otwartą raną emocjonalną… (╯︵╰,)
Poznaliśmy się trzy miesiące temu przez #tinder
Od razu po pierwszym spotkaniu złapaliśmy świetny kontakt. Wymieniliśmy setki wiadomości. Spotykaliśmy się średnio raz w tygodniu, a propozycje spotkań nie wychodziły tylko ode mnie. Nie brakowało tematów do rozmów, wzajemnego poznawania się. Spędzaliśmy czas u niej, na spacerach, w kawiarniach czy uczestniczyliśmy
Poznaliśmy się trzy miesiące temu przez #tinder
Od razu po pierwszym spotkaniu złapaliśmy świetny kontakt. Wymieniliśmy setki wiadomości. Spotykaliśmy się średnio raz w tygodniu, a propozycje spotkań nie wychodziły tylko ode mnie. Nie brakowało tematów do rozmów, wzajemnego poznawania się. Spędzaliśmy czas u niej, na spacerach, w kawiarniach czy uczestniczyliśmy
Kupiłem ps plus premium, bo miałem straszne ciśnienie na Fallout New Vegas po obejrzeniu serialu o pustkowiach. Streaming nie działał z jakiegoś powodu, więc rozczarowany zacząłem się rozglądać za czymś innym do grania. Patrzę na Disco Elysium, bo słyszałem, że dobra giera i widzę, że jest polska wersja językowa.
No i zacząłem grać...
Jezuu, jakie to jest dobre. Takie prawdziwe RPG. Wybrałem empatię jako wiodącą cechę bo chciałem grać pode mnie, ale jednocześnie wale jakieś krzywe teksty i robię krzywe akcje. W końcu jestem również policjantem żulem!
Jak dotąd zagrałem półtora dnia. Gra wciąga jak bagno, ma super klimat i setting. Zaraz odpalam znów konsole.
Cieszę się bardzo, że ktoś zadbał o polską lokalizację, która tak nota bebe jest jak dotąd bezbłędna