Wpis z mikrobloga

@Erlein: A co ona takiego przeszła? Chyba że się nie chwaliła?
I że dużo czyta to jeszcze nic nie zmienia. Psychologia sama w sobie jest szerokim działem. I można dużo o tym czytać. I dalej gowno wiedzieć xD
  • Odpowiedz
@Erlein o co ci chodzi? Laska pisze z tobą normalnie, składnie, pełnymi zdaniami, na wszystko miło ci odpowiada a ty jesteś najeżony, w sposób prześmiewczy i wywyższający się o niej wyrażasz już w kolejnym poście, wklejasz tu screeny i pytasz wykopków co masz do niej pisać? Bo laska nie może mieć jakichś swoich planów czy ambicji? Trzeba to wyśmiać i wstawić na Wykop? Ogarnij się.
  • Odpowiedz
  • 1
@Alzena: nie zesraj się typiaro ona się uważa za wielką znawczynię co to czyta ludzi jak z kartki i ona wiele przeszła bo chad wyruchał i zostawił. A odpisuję mi pełnymi zdaniami tylko dlatego że mam na profilowym zdjęcie bez koszulki z siłowni. Jakbym miał normalne to by nawet nie dała w prawo
  • Odpowiedz
@kucc_ chłopie, który ma monopol na przechodzenie ciężkich chwil w życiu (xD) przeczytaj powyższe wypowiedzi mężczyzn 😊 myślę że dodatkowy komentarz jest zbędny.
  • Odpowiedz
@Erlein możesz wkleić dowód na to, że pisząc o tym że wiele przeszła ma na myśli chada który ją „wyruchał i zostawił” a nie coś zupełnie innego? O, mam lepszy pomysł - ZAPYTAJ ją co przeszła w życiu. Wiem że sam byś na to nie wpadł, bo potrzebujesz suflera żeby pisać z dziewczyną. Więc ją o to zapytaj, tak na dobry początek 😊
  • Odpowiedz
  • 2
@zagubionychromosom: właśnie zacząłem teraz jej pisać że ją rozumiem i dokładnie tak samo się kiedyś czułem i też miałem takie przemyślenia itp itd xD może chociaż wyrucham pustaka
  • Odpowiedz
  • 1
@Alzena: Jakich innych ludzi xD jak to tinderówa jakaś do tego przyszła pani psycholog xd w ogóle od kiedy dałem sobie na profilowe zdjęcie z siłowni bez koszulki to nagle okazało się że dziewczyny na tinderze jednak potrafią odpisywać pełnymi zdaniami. A one mówią że faceci patrzą tylko na wygląd a dla k0bi3t liczy się ChArAKTeR xdddd
  • Odpowiedz
o co ci chodzi? Laska pisze z tobą normalnie, składnie, pełnymi zdaniami, na wszystko miło ci odpowiada a ty jesteś najeżony, w sposób prześmiewczy i wywyższający się o niej wyrażasz już w kolejnym poście, wklejasz tu screeny i pytasz wykopków co masz do niej pisać? Bo laska nie może mieć jakichś swoich planów czy ambicji? Trzeba to wyśmiać i wstawić na Wykop? Ogarnij się.

@Alzena:
@ComNapisalNapisalem

Bo to nie
  • Odpowiedz