@LoremIpsum2137: Wiem, że jedna z umiejętności to robienie presji w Sprintach i gadanie o terminach, ale tego uczę się od mojego aktualnego PO. Obserwuje go uważanie.
@Ksiega_dusz: ja nie wiem jaką wy macie presję w tym scrumie i sprintach xD pracujesz uczciwie? jak tak to w czym problem, że rano powiesz co zrobiłeś i co masz zamiar robić...
Chciałbym pracować z tą świadomością, że nie muszę otwierać codziennie IntelliJ, myśleć o Sprintach i bugach
@Ksiega_dusz: Jak wolisz większy z-------l, ogarnianie całego projektu od strony technicznej, prezentacje, rozmowy z klientami, ogarnianie cyrku ze swoim zespołem, odpowiedzialność za fakapy i większy stres to co stoi na przeszkodzie?
Mina p0lki kiedy w hotelu na wakacjach widzi szczęśliwe, białe rodziny z dziećmi zamiast obcokrajowców z krajów Afryki, którym mogłaby pokazać swoją lewacką tolerancję i miłość.
#pracait #korposwiat #programowanie #programista15k #java
Czy ciężko się przebranżowić na Product Ownera mając 7 lat doświadczenia jako Java Developer?
@LuK1337: haha, aż prychłem delikatnie pod nosem :D
@Ksiega_dusz: Jak wolisz większy z-------l, ogarnianie całego projektu od strony technicznej, prezentacje, rozmowy z klientami, ogarnianie cyrku ze swoim zespołem, odpowiedzialność za fakapy i większy stres to co stoi na przeszkodzie?