Aktywne Wpisy

jmuhha +153
Czaicie, że istnieją ludzie którzy nie prowadzą dialogu wewnętrznego ( ಠ_ಠ)

adeo1987 0
Mireczki kupilem iphone 15 pro max 1,5 roku temu , teraz po powrocie z wakacji nie moglo znalezc zadnej sieci, po sprawdzeniu w orange jest informacja ze IMEI zablokowany, poprzedni wlasciciel nie oplacil pewnie raty, nie mam kontaktu z wlascicielem . Czy jest jakas inna mozliwosc odblokowania? #iphone #telefony #gsm
Czytając wpisy @Biznesman2010 ewidentnie widać, że chłop jest trollem ale... mimo to się z nim trochę zgodzę. Większość wykopków kompletnie nie wie jak funkcjonuje sąd, szczeniaki z Watahy myślą, że jak Wardega tak mówi to wyrok to formalność i się nie dziwię bo na livach Wardegi leci ostra manipulacja by zbudować sobie poduszkę amortyzacyjną z ciemnego ludu. Zarzut o wysyłanie Dicka dziecku może być kompletnie obalony przez samego Wardege, który na live sam przyznał, że nie ma dowodów, że Baxton nie został oszukany przez dziewczynę a jedynie informacje od tej dziewczyny, że on wiedział bo były jakieś rangi z wiekiem chociaż sama nie potrafi tego udowodnić - słowo przeciw słowu. Nagłośnienie pandory przed wyrokiem skazujacym jest mieczemu obusiecznym bo potencjalny pdf dostał po dupie ale jeżeli uniewinnią go przez brak dowodów to tym tropem idziemy w pomówienie a nawet zniesławienie. Ja to czuję, Ty to czujesz, większość z nas czuje, że ta sytuacja śmierdzi i Baxton jest winny ale żyjemy w świecie gdzie trzeba mieć dowody bo bez nich żaden prokurator nie ulepi, gdyby tak nie było to bym mógł kogokolwiek z Was pomówić o dotykanie małych dzieci w sposób niestosowny.
Chciałbym tylko przypomnieć, że to Boxdelowi trzeba udowodnić, że jest pdfem a nie Boxdel ma się bronić, że nim nie jest. I dopóki się to nie wyjaśni to ja bym nie wyrokował, że Baxton beknie bo może być odwrotnie a pomówienie przy wyroku uniewinniającym będzie łatwo przepchnąć i w tym przypadku strata udziałów w FAME(których swoją drogą jeszcze nie stracił więc bym sie tak nie zachwycał) i inne towarzyszące pandorze okoliczności będą kotwicą dla Wardęgi i Oskarka.
#boxdel #wardega #pandoragate #famemma #nitrozyniak #stuu #wataha
@Suchutkowy: Ciężko udowodnić to komuś kto kontaktuje sie z ofiarami, jest skłonny zapłacić za milczenie (celowo napisałem jest skłonny bo "był pomysł żeby zapłacić olciak") i szantażuje samobójem.
@Suchutkowy: Nikt nie bawi się w sędziego. Ewentualny wyrok sądu i zawiasy, grzywna czy nawet wyrok uniewinniający to jedno, a czym innym jest ostracyzm społeczny, który mu sie należy już nawet nie za tego kutasa i kolbasa, ale za całą otoczkę. Prośby, groźby, szantaże emocjonalne, manipulacje, obietnice, oszustwa.