Aktywne Wpisy

qlimax3 +126
#krakow wszystko u was dobrze? xD

źródło: il20250604_915443375_xlarge
Pobierz
Metodzik +116
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 DEATHLOOP oraz Ogu i Tajemniczy Las za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
DEATHLOOP Metacritic: Metascore: 88/100, Userscore: 6.8/10
🔥 DEATHLOOP oraz Ogu i Tajemniczy Las za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
DEATHLOOP Metacritic: Metascore: 88/100, Userscore: 6.8/10

Mój znajomy z poprzedniej pracy totalne dwie lewe ręce, nawet o głupie przykręcenie gniazdka się pytał czy mu ktoś ogarnie bo nie potrafi. W końcu mając prawie 30 lat odziedziczył dom po babci, trochę zapuszczony. Chłopak się zmotywował wszystko sam wyremontował na podstawie tego co wyczytał/obejrzał w internecie i robota zrobiona
To jest kwestia doświadczenia.
Jak późno zaczynasz, to nie masz bazy żeby się na niej oprzeć.
Im więcej robótek zrobisz tym lepiej ci będzie szło.
Jak chcesz się mechaniki pojazdowej nauczyć, to kup sobie Gruza za 500pln i na nim ćwicz. Coś s---------z to go nie szkoda.
Na takim złomie można wszystko przerobić, od wymiany klocków, przez wszystkie filtry i oleje, na czymś bardziej złożonym kończyć.
Nie daj se
bardzo dobrze napisane, tylko zamiast słowa 'talent' użyłbym 'umiejetność'
Do bardziej złożonych (albo odpowiedzialnych) rzeczy szukaj instrukcji serwisowych, na przykładzie auta którym jeżdżę w takiej instrukcji serwisowej jest nawet pokazane jak poprawnie trzymać klucz manometryczny.
Proste rzeczy możesz ogarniać z poradników z neta, choćby i z YouTube ale czytaj najpierw komentarze czy
@zielonykszak: https://www.youtube.com/@DadhowdoI
Wszystko się da, ja przed budową swojego domu potrafiłem wkręcać wkrętarką młotkiem wbić gwoździe. Realnie zrobiłem 70% ogrodzenia, 100% ocieplenia poddasza, 90-80% instalacji elektrycznej ( skrzynka i podpięcie ale w sumie elektryk to w 2 dni zrobił więc moze to mniej niz 20%), wentylacje mechaniczną, ogrzewanie podłogowe, malowanie ścian
za murowanie czy tynkowanie się nie brałem ale też się da (mam takich którzy np fundamenty całe, elewacje