Aktywne Wpisy
wykop +10
Dzień dobry, Wykop! Porozmawiajmy o moderacji (ツ)
Wykop to przestrzeń, w której pasje, pomysły i opinie spotykają się w jednym miejscu. Czasami jednak wymaga to odpowiedniego uporządkowania, a praca moderatora staje się wtedy kluczowa. To wyzwanie polegające na oddzieleniu wartościowego kontentu od spamu, wykrywaniu błędnych tagów i dbaniu o kulturę dyskusji.
W październiku moderatorzy Wykopu obsłużyli aż 33 791 przesłanych przez Was zgłoszeń! 🛡️
Oto
Wykop to przestrzeń, w której pasje, pomysły i opinie spotykają się w jednym miejscu. Czasami jednak wymaga to odpowiedniego uporządkowania, a praca moderatora staje się wtedy kluczowa. To wyzwanie polegające na oddzieleniu wartościowego kontentu od spamu, wykrywaniu błędnych tagów i dbaniu o kulturę dyskusji.
W październiku moderatorzy Wykopu obsłużyli aż 33 791 przesłanych przez Was zgłoszeń! 🛡️
Oto
marta-mac +20
Pewien „Fachowiec” Zrobił takie oto schody.
Rozmawiałam z nim a on powiedział mi że one są zrobione dobrze I każdy kierownik budowy odebrałby takie schody. Mam z nim napisaną umowę zapłaciłam już połowę ale on nie chce tego poprawić bo mówi że jest dobrze co mogę zrobić w takiej sytuacji?
#budowlanka #remontujzwykopem
Rozmawiałam z nim a on powiedział mi że one są zrobione dobrze I każdy kierownik budowy odebrałby takie schody. Mam z nim napisaną umowę zapłaciłam już połowę ale on nie chce tego poprawić bo mówi że jest dobrze co mogę zrobić w takiej sytuacji?
#budowlanka #remontujzwykopem
A wy piszecie jakieś farmazony, że nie kukold, że dojrzałe rozstanie... można mieć normalną relację po, bez dram.
Strasznie spadł poziom na tagu jak nie łykacie takich łatwych manipulacji od Zwyrola, jego narracja się nie klei po prostu. Śmierdziało kukoldem na pól Warszawy. Cały się robi czerwony jak tylko, ktoś wspomni o Monisi.
A jak jest inaczej to niech pokaże dowody, przecież i tak ma wszystko nagrane, jak zawsze.
A ta #p0lka też chyba nie mogła go bardziej upokorzyć, wybiła się na jego plecach i zostawia go w najtrudniejszym momencie życia, gdzie chłop chciał chociaż trochę naprawić internet i walczy z pdf'ami i zakłamaniem. Co dostał w zamian? Kopa w dupę i wbijanie szpilek na storkach
nie pozdrawiam
Już pomijam świadome kłamstwa, ale te dwie plotkary Szalony i Tańcula to plotkary gadające dosłownie wszystko co im ślina na język przyniesie...
Ale są ludzie którzy wierzą w te brednia. Zaczynam rozumieć skąd się biorą ci wariaci od płaskiej ziemi
idz ochap kogutowi kolbe - to mu bardziej pmożesz niż takimi słabymi memikami tutaj.
Komentarz usunięty przez moderatora