Aktywne Wpisy

mirko_anonim +9
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wczoraj moja narzeczona uderzyła mnie pięścią w twarz. Stało się to, gdy wracaliśmy do mieszkania z zakupów. Sytuacja była zupełnie absurdalna – pomachała z daleka do jakiejś osoby, myśląc, że to jej koleżanka z pracy. Okazało się jednak, że to ktoś zupełnie inny. Kiedy zorientowała się w pomyłce, cała się zaczerwieniła ze wstydu. Rzuciłem jakiś komentarz na ten temat, a w odpowiedzi dostałem cios w twarz.
Na szczęście nie
Wczoraj moja narzeczona uderzyła mnie pięścią w twarz. Stało się to, gdy wracaliśmy do mieszkania z zakupów. Sytuacja była zupełnie absurdalna – pomachała z daleka do jakiejś osoby, myśląc, że to jej koleżanka z pracy. Okazało się jednak, że to ktoś zupełnie inny. Kiedy zorientowała się w pomyłce, cała się zaczerwieniła ze wstydu. Rzuciłem jakiś komentarz na ten temat, a w odpowiedzi dostałem cios w twarz.
Na szczęście nie

KonwersatorZabytkow +179
Z okazji tłustego czwartku przypominam ci o------a ekipa odpowiedzialna za "Definitive edition" GTA ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gta #gtasa #gry #heheszki #tlustyczwartek
#gta #gtasa #gry #heheszki #tlustyczwartek

źródło: 1000004843
Pobierz
U mnie UWr dosłownie chyba z połowa roku robi szwindle na stypendiach socjalnych. A przynajmniej takie opowieści się słyszy w kuluarach. Sam kiedyś z racji że jestem #przegryw musiałem coś takiego składać ale przekroczyłem próg. Jednak zaczołem czytać na ten temat i to zjawisko oszustw nie jest nowe i ma juz prawie dwie dekady. Zastanawia mnie jedno. Dlaczego taki Janek który np, zatai dochody albo nie wykaże nowego dochodu nie jest szybko weryfikowany ? Przecież taki uniwerek może się zapytać urzędu skarbowego czy np. taki student nie podjął pracy i w ten sposób ukrócić ten proceder. Sam przelotnie znalem typów co mieli stypendium i jeszcze pracowali na umowe o prace i nie informowali o tym uczelni. PRZECIEŻ DOSŁOWNIE 1.5 MLD DZIURY JEST PRZEZ TYCH STUDENCIAKÓW A MOŻNA TO TAK ŁATWO ROZWIĄZAĆ - KOMUNIKACJA URZĄD-UNIWEREK #stypedium #uniwersytetwarszawski #uniwersytet #stypednia
@voldemort-lord: ty tam studiujesz czy co robisz?