Wpis z mikrobloga

Pytanie do użytkowników iPhone 16 w wersji podstawowej, jeśli takowi się tu znajdują - czy bateria starcza wam na jeden średnio intensywny dzień?

#iphone16 #iphone
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@cyganztorunia nie używam instagrama. Chce mieć telefon z zamkniętym systemem, który starczy mi na 5-6 lat, podczas których będzie dostawał wsparcie oraz taki, który będzie kompatybilny z urządzeniami które już posiadam (MacBook, iPad, AirPodsy) Kupiłam 16 w standardowej wersji, ale dziękuję za Twoją rekomendację. Ja Tobie rekomenduję zajęcie się życiem, a nie marnowanie czasu na sranie na wykopie z powodu - baba pyta jak bateria w nowym telefonie. Lecz się
  • Odpowiedz
  • 0
@Belzdron średnio używam telefonu 4h dziennie, więc raczej nie będę uziemiona, ale jak to się zmieni, to na pewno spróbuję z tym powerbankiem. Dzięki!
  • Odpowiedz
@bomba4: Niektorzy pewnie tak, ale część uzywala przyzwoitych. W ogole nie rozumiem tych malych wojenek między ios a androidem. Teraz uzywam androida, za jakis czas przejdę na ios. A niektorzy bronia jednego albo drugiego, jakby to była jakaś znaczącą sprawa...
  • Odpowiedz
  • 0
@Czarendze1r mnie kusił iPhone, ale podstawka i pro są dla mnie za małe, więc wchodzi w grę tylko Pro Max, a ten jest za drogi...
Mam ochotę kupić jakiegoś starszego, żeby się bardziej pobawić softem i w sumie tylko dla aktywacji Apple one
  • Odpowiedz