Aktywne Wpisy
stormi +39
kto ma najpiekniejsze usta na swiecie? oczywiscie, ze ja
Korsir +35
Drogie Wykopki.
Potrzebuje pomocy, bo ja już nie rozumiem co tam się dzieje i może ktoś z was ogarnia. Przejdźmy do skrótu ostatnich wydarzeń.
Zaczęło się od Ksamila. Coś się stało i chłopaki się rozjechali.
Łukasz na swoich live od początku mówi, że dostał wiadomość z podjętą już decyzją.
Janek za to na filmie mówi o podjęciu WSPÓLNEJ decyzji. Spadła fala krytyki i następnego dnia dodaje komentarz, że zawiódł jako człowiek i przyjaciel
Potrzebuje pomocy, bo ja już nie rozumiem co tam się dzieje i może ktoś z was ogarnia. Przejdźmy do skrótu ostatnich wydarzeń.
Zaczęło się od Ksamila. Coś się stało i chłopaki się rozjechali.
Łukasz na swoich live od początku mówi, że dostał wiadomość z podjętą już decyzją.
Janek za to na filmie mówi o podjęciu WSPÓLNEJ decyzji. Spadła fala krytyki i następnego dnia dodaje komentarz, że zawiódł jako człowiek i przyjaciel
bieżnia 7 min, spalone kalorie 70
klatka:
-wyciskanie na płaskiej 80kg x4 po 8 powtorzeń
-wyciskanie hantli na skosie dodatnim 27.5kg, 30kg po po 8-6 powtórzeń
-rozpiętki na plaskiej 15kg, 17.5kg x4 po 8-10 powtórzeń
barki:
-ohp 50kg x4 po 8-5 powtórzeń
-wznosy bokiem hantlami 12.5kg x3 po 8-10 powotórzeń
triceps:
-wyciskanie francuskie hantli 12.5kg x4 po 10-8 powtórzeń
-ściąganie linki z wyciągu górnego do dołu x4 po 8 powtórzeń
brzuch, rozciąganie:
-deska 20s
-kolano do łokcia (2) 20x
-deska bokiem 2x20s (lewa i prawa strona)
-hollow body
-kolana do klatki
chciałem jeszcze spróbować dipów bo nigdy nie robiłem, ale to może innym razem jak oceniacie trening ? następny mam pull, plecy, biceps, barki i nie wiem jakie ćwiczenia tam dać.
#mirkokoksy #silownia
Bieznie rób na koniec, nie początek. I nie musisz biegać, wystarczy chodzić na takim skosie aby tętno było powyżej 120-130.
Ja tak robię, najpierw trening 45min i potem dobijam bieżnia do 500-600kcal ale aktywnych
Na brzuch zamiast powtórzeń to rób na czas np. przez 1min i 30s przerwy między ćwiczeniami, deska jest git ale lepsza wersja to naprzemian podpieranie się przedramieniem (walking plank) / V-up / scyzoryki/ kolana do klatki w oparciu ramionami (climbing) / dotykanie na przemian kostek leżąc / ew.russian twist że skrętami tułowia.
No i oczywiście