Wychowywanie dziecka spłodzonego przez jakiegoś murzyna albo innego przybysza z krajów 3 świata - to ostateczna kompomitacja chłopa Dla mnie to by było absolutne poniżenie. Idziesz ulicą z żoną i dzieckiem i wszyscy się na ciebie patrzą, wszyscy wiedzą że jesteś cukiem i beciakiem. Wolałbym się zapaść pod ziemię niż w czymś takim uczestniczyć
@anonim5457: właśnie tak wygląda typowy wykopek :D do 30 roku życia przed KONPUTEREM GRAM W GRY MAME, a po 30stce okazuje sie ze moze fajnie by było w końcu coś zaruchać a nie tylko konia bić... szukasz kobity i okazuje sie ze wszystkie już zajęte, żadna na ciebie nie czekała.... Zostały te którym sie w życiu mniej powiodło np. związek się nie udał, facet ją zostawił, zmarł, cokolwiek... i zaczyna
@rav3k: I taki wykopek nerd spędzający czas przed kompem do 30 jest 100 razy bardziej atrakcyjny dla innych kobiet, niż samotna matka jakiegoś mulata dla facetow xD więc ciekawy jestem kto tu g---o w życiu osiągnie.
@rav3k: Skąd przekonanie, że samotna matka zechce spierdoxa? Przecież taka ma jeszcze większe wymagania- szczególnie bytowe. Rozwódka prędzej hajtnie się z rozwodnikiem.
@rav3k: Nie wydaje mi się. Do wykopka prędzej czy później będą się te matki dobijały bo jeść trzeba i przydałby się jakiś beciak, który dołoży do wyprawki, rachunków, i moze jakiegoś wyjazdu raz w roku a taka matka jest spoko do puknięcia na raz, ale nikt o zdrowych zmysłach nie będzie wchodził z nią w związek małżeński, wychowywał kolorowego bękarta i traktował jej poważnie.
@rav3k: Nie będzie miał wyboru dopóki nie wyjdzie z piwnicy i nie zacznie się socjalizować z ludźmi, ba może to zrobić nawet na głupim Facebooku, gdzie znajdzie jakaś grupę ludzi o podobnych zainteresowaniach do jego i zacznie się tam udzielać/ wychodzić np na jakiś paintball, granie w piłkę, klejenie gurwa origami, tylko że najpierw trzeba chcieć zmienić swoje życie, bo jak będzie siedział tylko przed kompem to nie zmieni go
@rav3k: Co za p---------e, mam 35, w bezbagażowych 24-latkach mogę przebierać. Sroga projekcja poleciała. To że jesteś nieporadny i o siebie nie dbasz nie oznacza, że inni też tacy są. Wszędzie poza internetem taka różnica wieku nie ma większego znaczenia, bo kobiety z natury wolą facetów męskich, a wiek nie jest aż tak istotny. I tak, 30 lat u kobiety to już bardzo niebezpieczna granica - facet, który chce założyć
mam 35, w bezbagażowych 24-latkach mogę przebierać
@anonim5457: pytam bez złośliwości - jak to się stało, że przystojny 35-latek siedzi prawie od 11 lat na - nazwijmy rzecz po imieniu - portalu dla inceli?
@git_commit: co to znaczy "siedzi"? A gdzie mam newsy patrzeć, prokrastynować i się trochę odmóżdżać? To że czasem zajrzę, przeskrolluję, coś przeczytam i skomentuję nie znaczy, że spędzam tu całe dnie, ale z kontekstu rozumiem, że niektórzy tak robią. A swoją drogą byłem tu jeszcze wiele lat wcześniej;D
Wiem, że na różnych serwisach tego typu wykształcają się różne społeczności - tak było począwszy od istnienia różnych czatów i forów internetowych.
#przegryw
#blackpill
Przecież taka ma jeszcze większe wymagania- szczególnie bytowe.
Rozwódka prędzej hajtnie się z rozwodnikiem.
@Nowystaryziel: niekoniecznie, one tez preferuja facetow z "czysta karta" przejdzie jeszcze rozwodnik bez dzieci.
@anonim5457: pytam bez złośliwości - jak to się stało, że przystojny 35-latek siedzi prawie od 11 lat na - nazwijmy rzecz po imieniu - portalu dla inceli?
Wiem, że na różnych serwisach tego typu wykształcają się różne społeczności - tak było począwszy od istnienia różnych czatów i forów internetowych.