Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +94
O proszę, są zdjęcia jak Wojtek dzielnie walczy ze złymy blachosmrodziarzami. Tylko uroczo przemilczał temat, że kierujący autami po prostu omijali busa rozkraczonego na środku drogi a on z konfiturą blokowali DDR.
NIE ZESRAJCIE SIĘ Z TEKSTAMI TYPU "BLACHOSMRODZIARZE NIECH STOJĄ DO RANA AŻ ODJEDZIE BUS ( ͡º ͜ʖ͡º)
#motoryzacja #polskiedrogi #samochodoza #konfitura
NIE ZESRAJCIE SIĘ Z TEKSTAMI TYPU "BLACHOSMRODZIARZE NIECH STOJĄ DO RANA AŻ ODJEDZIE BUS ( ͡º ͜ʖ͡º)
#motoryzacja #polskiedrogi #samochodoza #konfitura
źródło: 641631012_1230505802546979_8996035210045032797_n
Pobierz
KaraBooska +71
#alkoholizm 1130 dni bez alko. Już czuję, że nie potrzebuje nawet liczyć. Demon pokonany. Ostatnio byłem nawet na imprezie gdzie alko lało się strumieniami i nawet nie ruszyłem. Mało tego, mega fajnie się bawiłem!

JEDYNY prawdziwy ratunek do dostępu do towarów, bez podwyżek itd to władze lokalne powinny uruchomić 24h targowiska
tylko wtedy można sprzedawać bez kas.. niestety jako rolnicy i do dolnego limitu ale zawsze (nie trzeba miec gospodarstwa)
Nie wprowadzili ulg w tym zakresie, pewnie w ustawie specjalnej także..
może lokalne władze to ogarną zawsze to większy dostęp to towarów i niższe ceny..
WAZNE ulga nie dotyczy sprzedaży ewidencjonowanej 2 procent, nalezy opłacać opłatę targową nie zatem w budynkach (pewnie i tak ich nie ma..)
#polska #nysa
#glucholazy
#ekonomia #podatki
#klodzko
#dolnyslask
nie oglądałeś samych swoich za worek pszenicy kupujesz kota z centralnej Polski
chyba że do tej kasy co dają dotację od Urszuli z UE dorzucisz agregat 220 v plus paliwo plus jakiś satelitarny net ? jest taki zestaw na
ALE temat jak widac aktualny bo trzeba miec ewidencja sprzedaży
a ilość produktów roślinnych lub zwierzęcych pochodzących z własnej uprawy, hodowli lub chowu, użytych do produkcji danego produktu stanowi co najmniej 50% tego produktu, z wyłączeniem wody.
pozamiatane i czesc i kto te myszy złapie teraz