Aktywne Wpisy
heksengerg +84
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
FHA96 +29
Eh Mirki, nie ma to jak rozpocząć tydzień z otwartą raną emocjonalną… (╯︵╰,)
Poznaliśmy się trzy miesiące temu przez #tinder
Od razu po pierwszym spotkaniu złapaliśmy świetny kontakt. Wymieniliśmy setki wiadomości. Spotykaliśmy się średnio raz w tygodniu, a propozycje spotkań nie wychodziły tylko ode mnie. Nie brakowało tematów do rozmów, wzajemnego poznawania się. Spędzaliśmy czas u niej, na spacerach, w kawiarniach czy uczestniczyliśmy
Poznaliśmy się trzy miesiące temu przez #tinder
Od razu po pierwszym spotkaniu złapaliśmy świetny kontakt. Wymieniliśmy setki wiadomości. Spotykaliśmy się średnio raz w tygodniu, a propozycje spotkań nie wychodziły tylko ode mnie. Nie brakowało tematów do rozmów, wzajemnego poznawania się. Spędzaliśmy czas u niej, na spacerach, w kawiarniach czy uczestniczyliśmy
Dziś kończymy akcję weryfikacji modlących. Dziękuję wszystkim, którzy potwierdzili chęć dalszego uczestnictwa w modlitwie wstawienniczej, oraz kilku nowym użytkownikom, którzy wyrazili chęć dołączenia do tagu #mikromodlitwa.
Miałem tutaj mały dylemat, bo niektórzy z was, których nie było na poprzedniej liście, co prawda zaplusowali wpis weryfikacyjny, ale nie potwierdzili tego prywatną wiadomością. Takich wykopowiczów dodałem w dobrej wierze do listy modlących, ale jeśli ktoś z nich nie chce być wołany, to proszę o wiadomość, choć mam nadzieję, że z nami zostaniecie :)
Nowa lista modlących jest dostępna tutaj: https://pastebin.com/nGXrMjCE
Ponownie - jeśli kogoś pominąłem lub dodałem niepotrzebnie, to z góry przepraszam i proszę o kontakt.
Z Panem Bogiem.
#mikromodlitwa #mirkomodlitwa #katolicyzm #wiara #religia
@Jarema_CP, @AlboGruboAlboFcale2009, @DominiCanes, @FerdynandMagellan, @Igtorn, @JonaszSynGrazyny, @Kalafijor, @Maaska, @Romska_Palo_Ul_Laputa, @SurowyOjciec, @Svoher, @Tino, @Xtreme2007, @Zahary_pl, @dhaulagiri, @extraordinary_seaman, @limes, @marekrz, @othelo, @rasterson, @reggio, @solemnis, @wjtk123, @yourgrandma, @ytany
AMDG