Aktywne Wpisy
wfyokyga +88
Oddajcie stary internet, teraźniejszy jest c-----y i będzie coraz gorszy
Powoli zastanawiam się nad wymianą tylnej opony. Co prawda bieżnik na boku jeszcze jest, ale rok produkcji 2016, więc trochę lat ma.
#motocykle #mechanikamotocyklowa #heheszki
#motocykle #mechanikamotocyklowa #heheszki
Całą śmietankę zbiera w Radiu Zet Rymanowski, który mimo prawicowych poglądów traktuje wszystkich gości równo, w przeciwieństwie do Mazurka. Ciekawe, jak długo RMF jako ogólnopolska najpopularniejsza stacja będzie tolerowała to, że są u nich rozmowy tylko z opozycją praktycznie, dodajmy, że w soboty rozmowy prowadzi Ziemiec xD
W dodatku te rozmowy Mazurka są takie nudne i przewidywalne, nawet show już nie ma. A taki był kiedyś mądry jak z poprzednią opozycją robił jazdy poniewierając ich niesprawiedliwie i był pewny, że będą i tak przychodzić ze względu na atencję xD
#polityka #kanalzero #neuropa #4konserwy #bekazpisu #powodz #mazurek #rmffm
A widzisz. Ludziom się podoba. Z ciekawości sprawdziłem i każdy z tych video o których mówisz ma ~75 tys. wyświetleń na YouTube. Natomiast Rymanowski ok. 35 tys.
Nie chcę mi się szukać ilu jest słuchaczy na live, może Ty to zrobisz? Ale obstawiam, że również dużo więcej
@Gours: co to znaczy? Sami się dawali zaorać
Dla Mazurka, on przestaje mieć sens jako dziennikarz radiowy. On już istnieje jedynie jako publicysta i komentator polityczny w zasadzie
Ale to nie jest problem RMFu ani Mazurka, tylko rządzących, że zamykają się w swoich banieczkach ;)
??
Ale przecież PRZED wyborami łazili do Mazurka i opowiadali te swoje różne bzdury. To czy ich decyzja wpłynie na wygrywanie, czy nie, to się okaże dopiero przy kolejnych :))))))))))))))))))))))))
No jak nie?
No jestem, oglądałem przez jakiś czas te jego rozmowy codziennie prawie
@Gours: z twojej wypowiedzi wynika że właśnie Mazurek to inteligentny dziennikarz, a Olejnik to tępa agresorka xdd
Zabraniasz dziennikarzowi mieć poglądy?
Niech w takim razie opowie jakie ma poglądy, a nie udaje, że jest symetrystą. Jak powie, że bliżej mu do PiS i Konfy niż do KO to ok
Nikt nie zabrania mieć poglądów dziennikarzowi, ważne aby dziennikarz starał się nie epatować nimi jak to bywa z Czarnkiem, Kamińskim i innymi dużymi pisiorami u Mazurka.