Wpis z mikrobloga

Sprawdziłem kogo gościł od powodzi w RMF FM w swoich rozmowach Mazurek i obraz jest dość żenujący. W skrócie: 3 burmistrzów zalanych miejsc i 3 pisowców. Jak rozumiem nawet jakiś 5-rzędny wiceminister MSWiA nie chciał przyjść, bo wątpię, żeby nie dostał zaproszenia.

Całą śmietankę zbiera w Radiu Zet Rymanowski, który mimo prawicowych poglądów traktuje wszystkich gości równo, w przeciwieństwie do Mazurka. Ciekawe, jak długo RMF jako ogólnopolska najpopularniejsza stacja będzie tolerowała to, że są u nich rozmowy tylko z opozycją praktycznie, dodajmy, że w soboty rozmowy prowadzi Ziemiec xD

W dodatku te rozmowy Mazurka są takie nudne i przewidywalne, nawet show już nie ma. A taki był kiedyś mądry jak z poprzednią opozycją robił jazdy poniewierając ich niesprawiedliwie i był pewny, że będą i tak przychodzić ze względu na atencję xD

#polityka #kanalzero #neuropa #4konserwy #bekazpisu #powodz #mazurek #rmffm
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gours:

A widzisz. Ludziom się podoba. Z ciekawości sprawdziłem i każdy z tych video o których mówisz ma ~75 tys. wyświetleń na YouTube. Natomiast Rymanowski ok. 35 tys.

Nie chcę mi się szukać ilu jest słuchaczy na live, może Ty to zrobisz? Ale obstawiam, że również dużo więcej
  • Odpowiedz
  • 0
@Thorrand: no tak, oczywiste, że wyświetlenia się bronią, ale zastanawiam się, jak długo RMF będzie tolerowało to, że nie ma od nich istotnych cytatów itd. bo przecież nikogo nie obchodzi to co ma do powiedzenia opozycja poza banieczkami

Dla Mazurka, on przestaje mieć sens jako dziennikarz radiowy. On już istnieje jedynie jako publicysta i komentator polityczny w zasadzie
  • Odpowiedz
  • 1
@Matpiotr: po prostu atakował ich ostro, po czym przychodzili pisowcy i w stosunku do nich już był spokojny xD Co ciekawe - konfiarzy też kiedyś agresywnie atakował, ale coś mu się odmieniło po wyborach
  • Odpowiedz
  • 1
@Thorrand: to jest problem Mazurka i takich kanałów jak Republika itd. Jak widać rządzącym to nie przeszkadza w wygrywaniu wyborów
  • Odpowiedz
@Gours:

??

Ale przecież PRZED wyborami łazili do Mazurka i opowiadali te swoje różne bzdury. To czy ich decyzja wpłynie na wygrywanie, czy nie, to się okaże dopiero przy kolejnych :))))))))))))))))))))))))
  • Odpowiedz
  • 0
@Thorrand: patrzyłeś na daty? Wszystko 2022. Kidawa 13 stycznia 2023.

No jestem, oglądałem przez jakiś czas te jego rozmowy codziennie prawie
  • Odpowiedz
atakuje, tyle że Mazurek to potrafi robić w lepszy sposób + jest manipulantem strasznym

@Gours: z twojej wypowiedzi wynika że właśnie Mazurek to inteligentny dziennikarz, a Olejnik to tępa agresorka xdd
  • Odpowiedz
  • 0
@Matpiotr: no bo tak uważam. Nie lubię Olejnik. Mazurka jeszcze bardziej nie lubię, ale on jest inteligentny i potrafi tego używać do politycznych gierek. Podobnie jak Stanowski. A Olejnik chciałaby taka być, ale nie potrafi, może kiedyś potrafiła
  • Odpowiedz
  • 0
@Matpiotr: ale tu nie chodzi o to, że oni się dawali zaorać. Jedni się dawali, inni nie. Większość się nie dawała jako tako.

Niech w takim razie opowie jakie ma poglądy, a nie udaje, że jest symetrystą. Jak powie, że bliżej mu do PiS i Konfy niż do KO to ok
  • Odpowiedz
@Gours:Drogi Tuskowiczu. Politycy PO przestali chodzić do Mazurka, bo Donald dał im bana po imprezie urodzinowej Robercika. Zwyczajnie PO bojkotuje sobie Mazurka. czy to ze strachu przed zaoraniem jak np Kołodziejczak lub z powodu zakazu od miłościwie nam panującego jak np Siemoniak.
  • Odpowiedz
@Matpiotr: Trudne pytania to nie atakowanie, lecz ona też potrafi zadawać trudne pytania ludziom z rządu i jeszcze je drąży.
Nikt nie zabrania mieć poglądów dziennikarzowi, ważne aby dziennikarz starał się nie epatować nimi jak to bywa z Czarnkiem, Kamińskim i innymi dużymi pisiorami u Mazurka.
  • Odpowiedz