Aktywne Wpisy

djpatri +45
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Lukardio +62
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy

źródło: z24535164AMP,Teczowa-flaga-z-orlem-i-manifa-w-Bydgoszczy
Pobierz
I teraz tak - nie wiem, czy do drzwi są wadliwe, źle zamontowane, bez żadnych uszczelnień, czy jest to taki standard w nowym budownictwie?
Drzwi są z firmy Porta, powiedziałbym, że takie standardowe. Jak mieszkałem na wcześniejszym mieszkaniu, to były podobne, aczkolwiek hałasu z zewnątrz nie było słychać. To, co widać gołym okiem, to prześwit pomiędzy progiem a klatką, widać po prostu światło z klatki przez kilkumilimetrową szczelinę pomiędzy drzwiami a progiem. Jest to pewnie jeden z czynników, przez który hałas się dostaje, ale zakładam, że nie jedyny.
Czy jest możliwość w jakiś sposób takie drzwi wygłuszyć? Spotkał się ktoś z podobnym problemem i był w stanie go w jakiś sposób rozwiązać?
#drzwi #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #halas #nieruchomosci
@Snowflake_: drzwi maja rozne standardy wyciszenia, porta jedzie na marce i nazwie, jakieś 2 lata temu wymieniałem u siebie, kupiłem drzwi od mniej znanego producenta z najlepsza opcja wyciszenia, też miałem z tym problem i teraz nie słychać praktycznie nic, deweloperzy biora najgorsze gowno, ale markowe,
@Snowflake_: sprawdź czy nie masz drzwi z opadająca uszczelką bo jeżeli tak to ja trzeba wyregulować tak żeby dociskała do progu po zamknięciu drzwi
@ZdeformowanyKreciRyj niestety nie mam uszczelki. Można coś takiego dokupić do standardowych drzwi?
@enzojabol tak mam, ale uszczelka jest tak jakby za niska w stosunku do drzwi.