Aktywne Wpisy
scorp_gfx +300
tych wroclawskich gastronomow juz posralo do reszty z tymi cenami xD
ktos moze mi wytlumaczyc czym spowodowana jest taka cena? przeciez to jest doslownie woda, maka, sos pomidorowy i troche mozzarelli
#pizza #wroclaw #gastronomia
ktos moze mi wytlumaczyc czym spowodowana jest taka cena? przeciez to jest doslownie woda, maka, sos pomidorowy i troche mozzarelli
#pizza #wroclaw #gastronomia
Koledzy i koleżanki, polecicie jakąś gre FPP/TPP na 20-30h? ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale nie jakiś sandbox typu RDR, CP2077, Days Gone, Bordery czy Far Cry... coś bardziej korytarzowego powiedzmy, w stylu Silent Hill nowego?
#gry
#gry
Czasem zastanawiam się jak bardzo trzeba być zadufanym w sobie aby myśleć, że ktokolwiek na świecie daje j-----e o to, czy będą jeździć samochodem czy nie.
https://calcivilrights.ca.gov/2023/02/13/civil-rights-department-settles-gender-identity-investigation/
@tellet: literalnie 1984, nie możesz specjalnie wspolpracownikow nazywać tak, jak oni sobie tego nie życzą!
Ucięcie cycków czy przyszycie kutasa nie czyni nikogo mezczyzną, tak jak czapka ze śmigiełkiem nie czyni śmigłowcem.
@harrame: Od dziś proszę się do mnie zwracać :
Napoleon Bonaparte, Pierwszy Konsul Republiki Francuskiej, Konsul na Całe Życie, Cesarz Francuzów, Król Włoch, Protektor Związku Reńskiego, Mediator Konfederacji Szwajcarskiej, Naczelny Wódz Armii, Prezydent Republiki Włoskiej, Generał Republiki, Komendant Wielkiej Armii, Książę Elby, Cesarz na Wygnaniu, i Pretendent do Tronu Francji, Włoch, Hiszpanii oraz całej Europy, a
To tylko ograniczenie prędkości, to tylko odcięcie zapłonu bo "dowolny powód", to tylko wycofanie gotówki, to tylko odebranie smaku życia ( ͡° ͜ʖ ͡°) Govern me harder daddy, tyle wam powiem, lubicie czuć bat nad głową to wyjedźcie do jakiejś bananowej republiki i dajcie ludziom żyć.
@tellet:
@Wraczek:
No nie wiem, człowiek rozgarnięty nie potrzebuje bata nad głową ani policjanta na każdym rogu aby żyć w harmonii z resztą społeczeństwa a jednocześnie nie ma paranoi, że z każdej strony prawo na niego czyha. Po prostu żyje jak porządny człowiek z kręgosłupem moralnym i przez całe to swoje życie często nie ma ani jednego starcia z wymiarem