Aktywne Wpisy

Gran +488
Mircy pijcie ze mno kompot
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria
CoDwa +222
Dla mnie największym kręceniem korbą był cały pandemiczny cyrk z wirusem, szczepionkami i kodami QR. Przykłady?
- Maseczka w samochodzie, gdy jedziesz sam — bo wirus może siedzieć na tylnej kanapie.
- Kelnerki w maseczkach, klienci przy stolikach bez — bo wirus zna zasady savoir-vivre.
- Szczepionka działa, ale maskę i tak noś.
- Limit 5 osób na wigilię
- Maseczka w samochodzie, gdy jedziesz sam — bo wirus może siedzieć na tylnej kanapie.
- Kelnerki w maseczkach, klienci przy stolikach bez — bo wirus zna zasady savoir-vivre.
- Szczepionka działa, ale maskę i tak noś.
- Limit 5 osób na wigilię
źródło: cfb0931e84cbcf82abed8e9e30f1b21c
Pobierz

Chcę naprawdę, realnie coś zmienić w moim życiu. W transporcie jestem od 7 lat i już mam tego dość.
Ktoś pomoże? Może na priv? Stawiam kawę.
#programista15k #komputery #krakow
jak jesteś obyty w logistyce i transporcie zatrudnij się jako analityk co ma pojęcie o logistyce i transporcie w jakimś korpo doradczym, banku, ubezpieczeniach etc i tam pokochaj excela, oprogramuj go w vba, zacznij korzystać z baz, pisać własne kwerendy, potem pipeliny całe, itd
Są platformy do wykonywania crowd testów. Obczaj sobie czy to Ci się podoba. Najłatwiej będzie wbić Ci się do firmy testującej gry. Nic nie musisz umieć a nauczysz się chociaż jak raportować błędy i cv puste nie będzie. Potem masz już szansę wbić się na stanowisko normalnego
źródło: ishowspeed-try-not-to-laugh
Pobierz@mkk141: nic osobistego, ale każdy, kto chciał się podpiąć pod "złoty wagonik" IT nagle sobie przypomina, że zawsze mu szło dobrze z komputerami i od zawsze to lubi xD
@Hylfnur: potwierdzam. Wrzucili mnie na chwilę w testowanie w pierwszej robocie X lat temu, to była tragedia.
Minęło te X lat, a ja dalej w testowaniu, bo nie udało mi się kiedy próbowałem, a potem przestałem próbować, przejść na "drugą stronę mocy"
@mkk141: może żółwia sobie kup np. Z pewnością da ci więcej frajdy niż poszukiwanie pracy w IT.
Odpisałem że to wina polakow którzy zrobili to samo co z każdym innym zawodem w którym jest ich sporo
chodzi o to by zacząć by iśc w tym kierunku bo teraz przebranżowiony człowiek bez expa to wrażenia nie robi, hindusi będą tańsi i lepsi
a do tego co mówiłem, jak zacznie oprogramowywać excele, pisać etle, będzie chmura, będzie wyciąganie rzeczy