Wpis z mikrobloga

Czy mówicie swoim partnerom/partnerkom o tym jak wam minął dzień w pracy, jaką reprymendę dostaliście od szefa, co zepsuliście, jaki mandat dostaliście? Mówicie o negatywnych rzeczach, o tym co wam nie wyszło, o porażkach? Czy też ukrywacie to przed waszą drugą połówką aby uniknąć krytyki z jej strony tudzież awantury i zostawiacie to dla siebie?

#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #pytanie #p0lka
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AlienFromWenus awantury niby za co? Mój partner mówi mi o wszystkim a ja jemu - zwłaszcza o negatywnych rzeczach które nas spotkały. Z tym, że my oboje akurat ogólnie lubimy sobie ponarzekać xD
  • Odpowiedz
ukrywacie to przed waszą drugą połówką aby uniknąć krytyki z jej strony tudzież awantury

@AlienFromWenus: lol, to niezla druga polowka, albo raczej drugi szef, nie wyobrazam sobie tak zyc czuc sie jak w prac przez 24 na dobe
  • Odpowiedz
@tenji: @Alzena @WeunianyTrampek @Siateczkasrodplazmatyczna

To uczucie towarzyszy mi permanentnie od lat, nie znam innego, a to sprawia że nie jestem w stanie się otworzyć przed nikim, więc nie wiem jaka byłaby reakcja, ale z drugiej strony, wiem też że gdybym w końcu powiedziała to i owo, to bym została skrytykowana, ale za to, że tak długo tego nie mówiłam, więc wolę dalej nie mówić o takich tematach
  • Odpowiedz
@Sigma_: będę usuwać wszystkie pierdy w których ktoś sugeruje mi coś na podstawie urojeń. Jakbyś mi napisał że "gdybyś miała jakieś zainteresowania poza Netflix i paznokcie to XYZ" też bym usunęła.
  • Odpowiedz