Aktywne Wpisy
pogodny_mis65 +34
Wczoraj zwolniłem trzecią sprzątaczke w ciągu roku i jestem lekko załamany jak wygląda ta branża. Pierwsza kradła mi a-----l z barku i kase z portfela gdy zostawiłem go specjalnie na widoku. Nagrałem ją ukrytą kamerą i zwolniłem. Druga miała coś ostro nie tak z banią, bo potrafiła głośno komentować sytuacje zastaną w pomieszczeniu np. Wchodziła do kuchni i mówiła „ja p------e, ale syf” żadnego wielkiego syfu nie było, normalna kuchnia do ogarniecia
jest 6 rano w niedziele, dlaczego nie śpicie?
Korzystając z czasu wolnego postanowiłem zadać pytanie odnośnie #rowerstacjonarny
Czy ktoś z was miał może styczność z takim oto sprzętem i aplikacją z Decathlonu? Warte to czegoś? Nie potrzebuje profesjonalnego sprzętu tylko czegoś co pozwoli mi ruszyć i robić jakieś treningi w te zimne jesienne i zimowe dni.
Link do rowerka: DOMYOS Rower stacjonarny Domyos EB 520 B samozasilający
1 499.00zł
https://www.decathlon.pl/p/_/R-p-353271?mc=8872851
#rower #silownia #decathlon #domyos #sport #kiciochpyta #fitness #gym #rowery
Ogólnie, to rowerek jest chyba najgorszą maszyną treningową - dziwna pozycja, nudny, nieprzyjemny. To już lepiej trenażer - przynajmniej schowasz za szafę na te 2 lata i łatwiej sprzedasz na allegro.
rowerek nie
trenażer może
ić raz na siłownię i za 20 zł się przekonasz.
Chcesz mi powiedzieć że trenażer czyli ten podnóżek jest o wiele lepszy? Mama siedzieć na krześle i niewygodnie pedałować i to ma być niby ok?
Czyli bezsensowne pytanie, bo na pytam o rowerek stacjonarny amatorsk, a nie sprzęt z NASA.
To kup sobie jakis tani spinning za 2k, bedzie o wiele lepszy ale tez i wygodniejszy(bo spinning ma co najmniej 4 płaszczyzny do ustawienia go pod siebie) niz to dziadostwo z pierwszej wiadomosci
Mam rower. Taki sam od 16 lat. Nie chce znosić roweru do mieszkania, bo mieszkam w bloku, a taki rowerek zawsze gdzie mogę odstawić i przewieźć do innego pokoju jak będą goście.
Plus chce żeby żona tez jeździła, a na moim to już nie bardzo.
Tribana 120 bym kupiłem na wiosnę żeby już jeździć po drogach.
Trenażer 2000zl, Triban 3200zl a ja tutaj mówię o stacjonarnym