Aktywne Wpisy
ONVIF +338
Jakiś czas temu jadąc samochodem prawie rozjechałem kociaka który o 4:00 był na środku ulicy. Mokry, ubłocony i wychudzony. Mimo, ze nigdy jakoś za kotami nie przepadałem to wziąłem go do domu, żona go ogarnęła, zawiozła do weterynarza i daliśmy info po znajomych, że mamy kotka do oddania. Jakoś tak się złożyło, że akurat nikt nie chciał, do schroniska też jakoś nastroju nie było żeby go oddać.
Tak dorobiłem się kota.
I
Tak dorobiłem się kota.
I
pafffel +440
#polskiedomy grzyby nazbierane to trzeba porobić
-Bitcoina nie da się dodrukować, będzie go tylko 21 milionow czym pozwala nam zachedgowac currency debasement,
w 2034 (TO JUŻ ZA 10 LAT!!!) zostanie wydobytych 99% wszystkich bitcoinów
-Jest globalnym system monetarnym, w którym jednostki mogą być przemieszczane prawie za darmo z ogromną szybkością po całym globie bez granic
Czym rozwiązuje wielo wiekowy problem z którym zmagały się i zmagają cały czas doczesne system monetarne
A tymczasem, Cyber zapakowany w grina i tesle, ten debil jest głupszy od atariego, uważał ze to że ludzie rozmawiają o bitcoinie to źle XD
atari to nie ma nic, a goly ubrany w familioki żona mu sie puszcza
Możecie się śmiać ale, Bitcoin jest odpowiedzią na całe zło tego świata, kiedyś się o tym przekonacie
#bitcoin #kryptowaluty
Wszyscy chcieli, no to mają blackrock w btc, będzie nudno i wyleszczenie. Kiedyś było przynajmniej ciekawie i wyleszczenie.
Choć choć uwaga, może
Ja jednak nie jestem tak pewna co knuje grubas blackrock. Nie ufam im za grosz, taki mam typ osobowości.
Zna się motyw, to zna się trajektorię postępowania. Niestety blackrock jest znany nie tylko z zarabiania, ale również z
"Blackrock ma pakiety większościowe wielu korporacji na świecie, (10 bilionów USD pod kontrolą jego firmy) przez jest on uznawany za najbardziej wpływową osobę w USA. Stworzył on ranking ESG który zmusza m in netflix do takich a nie innych decyzji."
Od kiedy blackrock to osoba?
Poza tym to jest takie uproszczenie rzeczywistości. Tak jakby jedna korporacja miała na to jedyny wpływ. A prawda jest taka