Wpis z mikrobloga

@CipakKrulRzycia:

Aczkolwiek mogę się mylić co do polityków Lewicy bo oni często się ze swoimi wyborcami utożsamiają

no ale mniejsza, dlaczego zatem wyszczególniłeś Mentzena i Kaczora jakby to miało być jakieś "gotcha"?
Wcześniej porównywałeś do licealisty, ale rozumiesz że to manipulacja tańsza niż licealna?
  • Odpowiedz
@Usmiech_Niebios: bo poznałem przez lata wyborców PiSu-Konfederacji w necie i na żywo. Z wyborcami PO da się jednak często porozmawiać i nie są głusi na argumenty oraz potrafią jechać nawet po tych na których głosowali jeśli ci nie robią tego co obiecywali. Natomiast pisowcy to beton którego żadne logiczne argumenty nie skrusz. Codo wyborców Konfederacji to tu też jest niestety beton i niby argumenty docierają bo zdają sobie z nich
  • Odpowiedz
bo poznałem przez lata wyborców PiSu-Konfederacji w necie i na żywo.

@CipakKrulRzycia: ja poznałem ciebie i widzę te fikołki jakie wykonujesz żeby usprawiedliwić swoje załganie. Patrz ile komentarzy musiałem poświęcić na to żebyś znowu zrobił whataboutism jacy to są wyborcy i jakich to wyborców znasz.

Najgorsze jest to że ten midwityzm podniosłeś do rangi sztuki i zamiast się przyznać że p--------z kłamstwa bo nie lubisz elektoratów będziesz tworzył olbrzymie konstrukcje jak
  • Odpowiedz
@Usmiech_Niebios: nie jestem godzien ale przyjmuję na klatę, żem najgorszy z najgorszych. Mój brat który zarządza Piekłem na pewno się z tego zaśmieje ale niech mu tam. Zdania nie zmienię bo wiem, że mam rację. Potrafię się przyznać do błędu z ochotą ale nie tym razem bo nawet jakbyś był samym Mentzenem to nie przekonał byś mnie, że miałeś co innego na myśli
ps.na Jachirę zagłosowałem bo według mnie jest
  • Odpowiedz