Wpis z mikrobloga

@TS_X9: @framugabezdrzwi @HrabiaTruposz @derek1 @Docent_Jan_Mula tak myślałem, że wielbiciele Sławka nie zauważą, że to PiS wpuścił te ponad 300.000 imigrantów za kasę o czym powiadomił NIK, ale za to nie zauważą, że Mentzen zamiast grzmieć jedynie na PiS to rozrzedza winę PiSu doklejając coś tam o PO w temacie. Bardzo cwane i ciasne umysły łapią takie zarzutki jak pelikany. Niczego więcej się po wyborcach PiSoKonfy raczej
  • Odpowiedz
nie wiem, ale brak zdolności widzenia rzeczy oczywistych gdzie Mentzen niby jadąc po PiSie tak naprawdę jedzie po PO podpowiada mi, że ktoś nie lubi PO a popiera tok myślenia w tym przypadku Mentzena

@CipakKrulRzycia: to, że Mentzen atakuje PO zrównując ją z PiSem to nawet przedszkolak by zobaczył w tym wpisie. Problem jest taki, że ty napisałeś "że Sławek podziwia PiS?". Może faktycznie nie mam "zdolności widzenia
  • Odpowiedz
Bardzo cwane i ciasne umysły ł

@CipakKrulRzycia: niecwany i nieciaśny umyśle, gdzie to zdanie na podstawie którego wyciągnąłeś wniosek? Dobrze rozumiem że według twojej logiki jadąc po pisie ów pojazd rozrzedził, a potem rozrzedzenie magicznie przeszło w podziw? Bo jeśli tak to jest to absolutnie najszersza manipulacja jaką widziałem, więc wszystko się zgadza.
  • Odpowiedz
@Usmiech_Niebios: teraz to już robisz jakieś dziwne fikołki bo nigdzie nie pochwalam PiSu. Krytykuje jedynie Mentzena, że nie mógł się oprzeć pokusie i musiał przy krytyce PiSu dołączyć krytykę PO co bylo nie na miejscu a jedynie mialo według logiki zdjąć ciężar winy z PiSu po równo na PiS-PO. Jest to zwykła manipulacja i Mentzen nie jest aż tak głupi by tego nie zauważyć
  • Odpowiedz
: teraz to już robisz jakieś dziwne fikołki

@CipakKrulRzycia: nie, to wciąż ty. Napisałeś cytuję:

Czy mi się tylko wydaje, że Sławek podziwia PiS?

Więc zamiast skręcać sobie kręgosłup od fikołków pokaż jak doszedłeś do podziwu na podstawie tej wypowiedzi. Albo. Przestań. Kłamać. Nie jestem tak głupi by nie zauważyć twoich manipulacji.
  • Odpowiedz
@Usmiech_Niebios: napisałem Ci już wcześniej. Ludzie często zwalając winę na kogoś przy okazji chcą dowalić jeszcze komuś. Tutaj akurat nie było szans wybronić PiSu ale Slawek przy okazji zahaczył o PO co mialo moim zdaniem umniejszyć winę PiSu. Nie wiem po co to zrobił ale się domyślam
  • Odpowiedz