Wpis z mikrobloga

• 17
@Aster1981

dokladnie to zabawa, mila dla dziecka jak i rodzicow. Jak pisalem to wazne dla morale pomagajacych. W tym uwiecznienie tego. Takze pozytywnie.

Chciałbym jakoś ładnie to ująć, ale wychodzi mi tylko tak - w dupie byłaś, gunwo widziałaś ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@zybyzy: mylisz sie. Sporo widzialem. I tlumacze dlaczego tak jest. Ojciec czy dziadek beda szczesliwi jak dziecko/wnuk na chwile wpadnie. Nagraja filmik na facebooka. Ot pozytywny moment dla bliskich w calej akcji.
  • Odpowiedz
w takiej sytuacji takie dzieci włozyć do worków i podsypać piachem i położyć na wale ( ͡° ͜ʖ ͡°)

\a tak powaznie to ciekawi mnie co by było w sytuacji gdyby jakiś psiarz przyszedł ze swoim psieckiem
  • Odpowiedz
@Aster1981: mów za siebie. Ja bym kazał wydupcać takiemu dzieciakowi, by potem nie było więcej problemów i darcia mordyyy przez poliniaków, którzy mówią "NO ALE DZIECKO UMI SIE SOBOM ZAJOŃĆ NO UMIE PSZECIEŻ".
  • Odpowiedz
@tired_of_life: Pies jakby przeszkadzał to by oberwał z kopa i po sprawie - no i mimo wszystko to tylko zwierzę, więc potencjalne głupie zachowanie wynika z instynktu. Z dzieckiem to nie przejdzie - szczególnie, że w takim przypadku kopniaka to powinien oberwać rodzic, który nie ma wstydu ani mózgu.
  • Odpowiedz
@tired_of_life: I co by niby zrobili? Powinien być na smyczy, w kagańcu, z dala od sprzętu budowalnego i nie utrudniać pracy ludzkiej. To że ktoś by puścił z tego jakiś g---o filmik na social mediach nie ma większego znaczenia.
  • Odpowiedz
  • 3
@Aster1981

Kazalbys swojemy dziecku i partnerce/zonie wydupcac jakby przyszli? Coz musisz byc mocno specyficznym typem xd

No raczej, po co ma przychodzić aby się pogapić i nazrec za darmo? No ludzie....
  • Odpowiedz