Wpis z mikrobloga

#odyn #korsir #yanek
Szacun dla #korsir i Michała za zbiórkę dla powodzian ! Fajny live, na wesoło, zatańczyli kaczuszki i zebrali ponad 20000pln !
Saper wrzucił info, że w najbliższym czasie na jego kanale nie będzie filmów, bo pojechał na Dolny Śląsk pomagać ludziom.
BRAWO PANOWIE !
Kilka godzin wcześniej król RODosów zebrał na swoim profesjonalnym live (na profesjonalnym sprzęcie za profesjonalnie wyżebrane pieniądze) 700pln na wyjazd do Chorwacji. Co za menda i żebrak!
#korsir na swoim live elegancko skomentował żebranie o kase na komputer itd.. ;)
Sprawiedliwy_Turbohejter - #odyn #korsir #yanek
Szacun dla #korsir i Michała za zbiór...

źródło: Screenshot_2024-09-22-22-45-39-738_com.google.android.youtube

Pobierz
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 9
Nie dotrwałem do końca ale mega fajna akcja, mega plus za Michała, a sam Rudy myślę zaplusował na całej inicjatywie
  • Odpowiedz
@Hejmireczek: moje pytanie jest najnormalniejsze z normalnych. Jak ktoś zbiera publicznie to wypada się podzielić info ile wpłacili? Sam cel jak najbardziej na plus. Dalsza część twojego słabego postu jest miałka.zreszta jak ty sam kolorowy misiu.
  • Odpowiedz
@Hejmireczek: moje pytanie jest najnormalniejsze z normalnych

@zyjZdotacji: otóż nie, bo wystarczy mieć inteligencję większą niż taboret, aby samemu sobie odpowiedzieć na to pytanie. Właśnie dlatego oni żyją z dotacji :) i jutuba latając z kamerką, nie machają młotem w fabryce, dostosowali się do dzisiejszych czasów a tobie pozostaje tylko wyśmiewanie ich na wykopie i zastanawianie się, co poszło w życiu nie tak...
Dawaj screen jak Korsir życzy
  • Odpowiedz
@Hejmireczek: upośledzony jesteś albo zapatrzony miłością do puszka. Mnie sposób zarabiania ich mało interesuje. Jak ktoś lubi robic z siebie osła przed kamerą to jego sprawa. Nie oglądam to ahoj mi to lata.Ja się pytam czy kasa została całą wpłacona na powodzian. Proste pytanie. A screen będzie jak mi się zachce. Twoje zadania są dla mnie jak śpiew Janka z rodosu. Do tyłka 😁
  • Odpowiedz