Aktywne Wpisy
mirko_anonim +11
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wg mnie "ekspertki" popełniły podstawowy błąd w doborze par Barakary i Księgowej i to też pokazuje jak profesjonalne są.
Kudłaty i Kermit byli po prostu dla tych kobiet klasę niżej. Nie znam żadnej pary gdzie kobieta jest przedsiębiorcza, a facet jest zwykłym pionkiem w korpo. Jeśli już to facet jest jakimś menadżerem, dyrektorem, a firma żony to tylko dodatek do domowego budżetu. Nie biorę tu pod uwagę sytuacji gdzie
Wg mnie "ekspertki" popełniły podstawowy błąd w doborze par Barakary i Księgowej i to też pokazuje jak profesjonalne są.
Kudłaty i Kermit byli po prostu dla tych kobiet klasę niżej. Nie znam żadnej pary gdzie kobieta jest przedsiębiorcza, a facet jest zwykłym pionkiem w korpo. Jeśli już to facet jest jakimś menadżerem, dyrektorem, a firma żony to tylko dodatek do domowego budżetu. Nie biorę tu pod uwagę sytuacji gdzie
nad__czlowiek +22
#programowanie #programista15k #programista25k #pracbaza #java #pracait #kryzysit #korposwiat
Patrzcie jaki ze mnie Nostradamus xD Ledwie napisałem posta o tym jak was wyzyskują na śmieciówce B2B a tu kolejna aferka i brak wypłat xD
Napisałbym zwolnienia ale... przecież ludzie na B2B nie mają żadnych praw bo nie są pracownikami tylko kontraktorami ( ͡°( ͡°
Patrzcie jaki ze mnie Nostradamus xD Ledwie napisałem posta o tym jak was wyzyskują na śmieciówce B2B a tu kolejna aferka i brak wypłat xD
Napisałbym zwolnienia ale... przecież ludzie na B2B nie mają żadnych praw bo nie są pracownikami tylko kontraktorami ( ͡°( ͡°
Inb4 "wcześniej też był brzydki" - wcześniej był brudny i zaniedbany, ale mógł wyglądać dobrze, obecnie to jest gwаłt na estetyce. Uprzedzając też argumenty że "przynajmniej teraz jest ciepło" - są np.:tynki izolacyjne, ale w Polsce nie zna się innych metod niż opіerdolenie styropianem.
#architektura #budownictwo #kolej #dworzec #pkp #elblag #makabryla #metamorfozygrozy
I Elbląg dostał takie g---o mimo że w tym samym województwie, całkiem niedaleko o------o perfekcyjny remont dworca w Iławie - tylko tam było z czym pracować. Niektóre dworce po prostu muszą zostać brzydkie bo od początku takie były.
No tak, jest identyczny tylko mniej zaniedbany. Wrzuciłem dlatego że niestety w Polsce jest masa ludzi którzy powiedzą że na zdjęciu po "modernizacji" wygląda lepiej bo wcześniej był brudny. Nie mówię że to była super wybitna architektura, dosyć typowy modernizm z lat 30. ale miało to jakiś styl i gdyby tylko go wyremontowali porządnie to by cieszył oko, obecnie to jest budynek bezstylowy i bezpłciowy.
Betonoza to inna sprawa, wcześniej też tam zieleni nie było, ale nadal nie poprawiłoby to chuјowości remontu
@TRicKYmAn:
Nie mówię że to będzie równie wydajne, ale w jakimś stopniu ociepli, a jednocześnie nie popsuje wyglądu.
Dziwić się czemu tu jest tak brzydko
@Fennrir: A temu poniekąd są winni częściowo sami architekci, lansując modę na pastelozę, brak wyrazu i te j----e betonowopodone szarości* ( ಠ_ಠ) Niestety, ale właśnie bezpłciowość i neutralność są teraz w modzie i mam nadzieję, że to szybko ulegnie zmianie.
Faktem jest jednak, że na tym starszym zdjęciu wygląda trochę lepiej. Bo jednak jasna fasada i ciemne obramowania wokół stolarki nadają mu trochę
Eeeee po co kaziu, tutaj szwagier ma cementownie to się wszystko ładnie elegancko zaleje, szybko bez problemu i jeszcze nam skapnie co <kręci wąsem>
A po za tym to nie ma czasu,
@Fennrir: Ciekawe od czego to zależy. Dworzec w Lublinie przeszedł udaną renowację.
@xiv7: pokażesz foty przed i po?