Wpis z mikrobloga

mirki czy na publicznej siłowni jest jakiś intstruktor żeby się zapytać odnośnie techniki wykonywania np. martwych ciągów i przysiadów ? idę pierwszy raz i w pierwszym treningu mam ćwiczenia co już robiłem w domu, ale w następny dzień mam już trochę ćwiczeń co będę robił pierwszy raz. Jaką rozgrzewkę polecacie na początek oprócz bieżni, nie będę wyglądał głupio jak zacznę wymachiwać rękami, trochę mam fobie, ze się każdy patrzy i się będzie śmiał, że coś źle robie. Taką rozgrzewke robię: https://www.youtube.com/watch?v=tZT_GPZ3Bu8

#silownia #mirkokoksy
jaglak99 - mirki czy na publicznej siłowni jest jakiś intstruktor żeby się zapytać od...
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jaglak99: wyczaj jakiegoś wielkiego chłopa, co to robi konkretne ciężary w przysiadzie czy martwym i go grzecznie zapytaj o technikę.
Jeżeli chodzi o instruktora typowego na etacie z siłowni, to oni zazwyczaj mają malutkie pojęcie o czymkolwiek innym, niż pompowanie bica.
  • Odpowiedz
@jaglak99 ja na pierwszy raz wziąłem darmowy trening na tej siłce, do której chodziłem. Interesowało mnie kilka ćwiczeń i gość mi pokazał i zrobiłem kilka powtórzeń pod jego okiem. A potem to już filmy głównie Mosznego. Dawno temu wrzucił na swój kanał filmiki ze szkolenia instruktorów i tam omawiają dokładnie niektóre ćwiczenia w języku świeżaka.

Polecam spokojne podejście do tematu na początek. To nie wyścigi tylko maraton. Nie porównuj się z
  • Odpowiedz