Aktywne Wpisy
BONAMERA +915
Cześć,
Mamy w sklepie promocje na black friday, ale wiemy, że niektórym Mireczkom to nie wystarczy, dlatego robimy #rozdajo
Jeśli za darmo, to dla Ciebie uczciwa cena, zostaw plusa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do zgarnięcia dowolna piżama lub inny produkt z naszej oferty.
W sobotę poinformujemy do kogo szczęście
Mamy w sklepie promocje na black friday, ale wiemy, że niektórym Mireczkom to nie wystarczy, dlatego robimy #rozdajo
Jeśli za darmo, to dla Ciebie uczciwa cena, zostaw plusa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do zgarnięcia dowolna piżama lub inny produkt z naszej oferty.
W sobotę poinformujemy do kogo szczęście
smuteczek2000s +30
Siemano,
dobry nastrój, a to naprawdę trzeba cenić.
A mordy nie zamknę. A brzydka, owszem jestem. A gruba, owszem jestem. A głupia, owszem jestem. A chora psychicznie, owszem jestem. Ale... lubię siebie.
A teraz zjem makaroniki z boczkiem i serem twardym, tartym. Potem pójdę namoczyć się w oleju z awokado i pójdę spanko. A Wy dalej będziecie pluć jadem.
dobry nastrój, a to naprawdę trzeba cenić.
A mordy nie zamknę. A brzydka, owszem jestem. A gruba, owszem jestem. A głupia, owszem jestem. A chora psychicznie, owszem jestem. Ale... lubię siebie.
A teraz zjem makaroniki z boczkiem i serem twardym, tartym. Potem pójdę namoczyć się w oleju z awokado i pójdę spanko. A Wy dalej będziecie pluć jadem.
Animowany, krótki, chyba pepe lub ktoś inny i taka małpa.
Ten waha się zakupić krypto, ale małpa przejmuje myszkę, klika, kupuje.
Wykres trochę nurkuje, ale za chwilę odbija na zielono do góry to the moon.
Dalej jest jakaś scena szczęści, radości, jakaś muzyka, ...forsa wylewa się jak obrzydliwy whale leżący na brzegu plaży któremu pękły bebechy pełne zielonych fiatów.
Tyle pamiętam, nie pamiętam gdzie to widziałam, chodzi mi to po głowie i nie daje spokoju.
SHIT ZNALAZŁAM ( ͡º ͜ʖ͡º) O taki shit nic nie robiliście ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ten coin to PONKE
https://www.coingecko.com/en/coins/ponke
#kryptowaluty