Aktywne Wpisy

Tak się patrzy na mnie moja wątroba kiedy otwieram szóstego harnasia
#heheszki #humorobrazkowy #alkoholizm
#heheszki #humorobrazkowy #alkoholizm
źródło: temp_file2019701003094698912
Pobierz
PorzeczkowySok +104
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file2019701003094698912
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Ale wiem że mało kto mnie poprze, bo ci którzy by to zrobili, po prostu stąd odeszli. Zamknęli zakładkę z tym ściekiem i już nigdy jej nie otworzyli.
A teraz słucham, czekam na osobisty pojazd po mojej osobie, po przecież ośmieliłam się napisać coś o czym wiedzą wszyscy.
#zalesie #wykop #gorzkiezale
źródło: the-future-is-now-old-man
PobierzZ tego posta bije taka wyższość, że chce mi się rzygać. Musiała to pisać osoba o aroganckim przekonaniu, że jest specjalna, bo zna te "lepsze czasy" i była częścią "klubu" ludzie inteligentnych. Ergo uważa się za lepszą. Jednocześnie w ogóle pisze ten cały wywód, mimo że wszystko, łącznie z zawartym w nim rozwiązaniem, wskazuje po to by po nie sięgną, zamiast płodzić takie wynurzenia. Osoba realnie znająca Wykop, historię
Smutne jest to, że prędzej czy później każdy portal zjeżdża w dół z poziomem dyskusji...
https://wykop.pl/wpis/78196763/wpis#273248899
Normalny proces każdego portalu spolecznosciowego, czy internetu ogolnie, a tak naprawdę to nie tylko ingernetu, ale każdej nowej technologii.
poza tym oczywiście przesadzasz, na innych portalach jest podobnie
@WykopX: bym dodał jeszcze filmweb
a wykop to taka banka w ktorej siedzac siaknie sie toksycznosc ale nadal wchodze z przyzwyczajenia
Syf nadal jest dodawany na wykop, ale kompletnie go nie widzimy i działa to bardzo dobrze.
Nie da się tego zrobić na twitterze czy Facebooku.