Wpis z mikrobloga

Hej cztery pytania odnośnie iPhone:
1. Jakie byście polecili etui na iphone 16 pro max najlepiej? Czy nadal jednym z najlepszych wyborów jest marka Spigen np. Tough Armor?
2. Jakie teraz marki są dobre jeśli chodzi o szkło/folie zabezpieczającą ekran które by pasowały od razu do pokrowca, czy 3mk jest nadal polecane?
3. Czy warto kupować jeszcze jakieś zabezpieczenie wyspy aparatu?
4. Oglądałem porównania baterii i w niektórych 16 Pro Max przegrywa z S24 a w innych wygrywa jeśli chodzi o baterie. Nie wiem czym to jest spowodowane, może różnicami na jakich kontynentach Ci recenzenci to testują, bo w USA S24 dostają snapdragony a w europie exynosy? https://www.youtube.com/watch?v=rwUzzaRF3Vc

Ogólnie ostatni raz z tymi etui i foliami 5 lat temu się tym zajmowałem jak kupowałem Galaxy S10. Wtedy te marki były polecane i do teraz pewnie dalej bym używał S10, ale zadzwonił Play na przedłużenie umowy i zaproponowali ofertę z ratami na iphone takie jak cena urządzenia to uznałem, że zmienię - głównie dla lepszej baterii i wziąłem pro max aby był na kilka lat

#iphone #ios #apple #smartfon
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rtp_diov:
1. Jeśli nie jesteś niezdarą, której co chwilę leci telefon z rąk to jak najcieńsze, z aramidu - ja sam lubię etui od Pitaki i Benksa, mam obecnie na takim 16pm pitaka sunset i jest względnie OK - nie pogrubia telefonu(to dla mnie najważniejsze), ma wycięcie na nowy przycisk, choć bez szału jeśli chodzi o śliskość.
2. 3mk, spigen, aukey
3. Nie warto, dostaniesz tylko jakieś refleksy/zamglenia na zdjęciach,
  • Odpowiedz
@rtp_diov: Mam przezroczyste Ultra Hybrid T (z wycięciem na przycisk CM) + szkło GLAS.tR EZ Fit oba od Spigen. Kupuje od kilku lat zawsze pasuje idealnie i wykonane jest świetnie, a szkło potrzebuje z aplikatorem bo mam duże łapy i zawsze kleje krzywo a tutaj się nie da. Zabezpieczenie na aparat tak jak wyżej.
  • Odpowiedz
@rtp_diov: co do etui, mam drugie od Ringke do 15 pro(wczesniej przy iphone 12 mialem kilka roznych i Ringke byl najlepszy, pozniej Otterbox). Wczesniej mialem Fusion, ale teraz mam onyx i polecam bardziej.
  • Odpowiedz