Aktywne Wpisy

PrzylepkaZniszczenia +773

źródło: temp_file5879768514148725702
Pobierz
bulbulator90 +14
O sheet here we go again...
Gadam z laska na badoo na luzaku, bez spermienia. Śmiechy i heheszki. Delikatnie raz z niej zażartowałem, i co ? Oczywiście para usunięta.....Widocznie obraziłem królewski majestat....
Już nie mam słów...
#
Gadam z laska na badoo na luzaku, bez spermienia. Śmiechy i heheszki. Delikatnie raz z niej zażartowałem, i co ? Oczywiście para usunięta.....Widocznie obraziłem królewski majestat....
Już nie mam słów...
#
Mam IP15. Już jakieś pół roku. Około 100 cykli ładowania i kondycja baterii 99%.
Wstaje rano i idę do roboty, wracam wieczorem mam jakoś 50%. Posiedzę na kompie, w trakcie podłączę do ładowarki na godzinę i mam 100%, czasem na tej ładowarce jest ze dwie trzy godziny, raz kiedyś się zdarzy, że spanko mnie złapie to do rana.
Ale ładuje do 100%. Teraz wywala mi komunikat, że wg apla najlepiej żebym ładował do 90% wg sposobu mojego użytkowania. Tylko czy to nie będzie tak, że będę miał mniej baterii, przez co będę się ograniczał w używaniu telefonu, albo co gorsza, będę schodził do niższych wartości naładowania
Czy ładować do tych 100% i w------e j---a
#pytanie #iphone #apple #smartfon #telefony #technologia #ios
Mirek olej to i używaj telefonu jak Ci wygodnie, to narzędzie ma służyć tobie.
@sm_m: Taaa, nie mam co robić i będę czuwał nad telefonem i sprawdzał, czy nie przekroczył 80 proc. XD I sam sobie ograniczał czas pracy smartfona. XD
Zawsze rozładowuję prawie do końca i ładuję na full. Ja są jakieś „optymalizacje” akumulatora, to wyłączam. Nigdy z tego powodu nie miałem problemów z akumulatorami/telefonami.
@jednorazowka: ale kto ci każe czuwać? xd co za ameba
w nowym ios można ustawić max ładowanie do 80-100%(co 5 proc.) wg uznania, wcześniej ogarniało się to przez skróty
@glos_zenady: Przecież pisałem, że wszelkie „optymalizacje” mam wyłączone (zrobiłem to przy pierwszej konfiguracji telefonu). Poza tym nie każdy smartfon ma takie opcje – na szczęście.
wyszly dzisiaj jakies testy i w rok oszczędzasz kilka % baterii