Aktywne Wpisy
jan_pawulon5 +125
Sylwester udany. Dziewczyna moja zemdlała po dwóch buchach zioła i 4 łykach szapmana na mieście o 12 i była 5 minut nieprzytomna. Tak się obesrałem ze myślałem ze św. piotr już ją wziął do siebie xD.... dobrze ze nic się nie stało
#sylwesterzwykopem
#sylwesterzwykopem
kris006 +501
@lakukaracza_: To prawda bo jak sie cos napisze o podobnych tobie zaraz lecisz na skarge albo jeszcze lepiej do prokuratury
Księża/biskupi: * ogłaszają cokolwiek *
lakukaracza:
xD
@Beadowulf: To że sukienkowy uważa, że głodnego człowieka jest w stanie powstrzymać jakiś post. No i to że bóg jest tak miłosierny, że pokarałby głodnego człowieka tylko dlatego że zjadł mięso w zły dzień tygodnia XD
@Beadowulf: w sumie bardziej smutne, że dorośli ludzie wierzą w bajki
@MXkeys: No przykro mi, że niezrozumienie tego tak cię zestresowało. Ale nie przejmuj się, teraz już wiesz co to znaczy i możesz się nie bać dyspensy. #bekaz @lakukaracza_
@zimowyporanek: Jakiś chłop pozwolił obcym dorosłym ludziom zjeść mięso w piątek. Pewnie są mu teraz bardzo wdzięczni za pozwolenie. Normalna rzecz xD
@Imagination: Przykro mi że nie rozumiesz słowa dyspensa. Reakcja śmiechem na nieznane rzeczy to nic groźnego. To nawet nie choroba umysłowa, tylko próba obrony poprzez wyśmiewanie nieznanego. Ale nie masz się czego bać. Z Bogiem. #bekaz @lakukaracza_