Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Po co wam drugi numer telefonu (lub nawet drugi telefon), jak korzystacie z usług #divyzwykopem ? Boicie się że diva oddzwoni?

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
wyrafinowany-badacz-37: Drugiego numer telefonu używają tylko żonaci - więc jak ktoś tutaj pisze że na "divy" kupuje drugą kartę sim to od razu wiadomo że żonaty/zajęty czyli nie można brać poważnie takiego człowieka bo to dno.
Żaden singiel by nie korzystał z drugiej karty. A poza tym żadna diva nie oddzwania, bo po co by miała to robić.

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
perfekcyjny-entuzjasta-45: Dlatego że ze względu na wykonywaną pracę divą czasami o--------a i zaczynają wypisywać albo dzwonić z groźbami. Jak masz drugą kartę SIM to po prostu ją w----------z. Z głównym numerem np. w abonamencie masz spory problem.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
wyrafinowany-badacz-37: Ale głupoty:

zaczynają wypisywać albo dzwonić z groźbami

Takie rzeczy to można przeczytać tylko w necie. A w rzeczywistości nigdy się nie zdarzyło.
Tak, byłem u div nie dziesiątki, a setki
  • Odpowiedz
Żaden singiel by nie korzystał z drugiej karty. A poza tym żadna diva nie oddzwania, bo po co by miała to robić.

@mirko_anonim: Totalna bzdura, widać że divy to ty tylko na obrazkach oglądasz. xD

Głównie - anonimowość. Nawet jako singiel średnio chcesz by jakieś randomowe divy znały twój prywatny numer. Raz że mogą oddzwaniać, wysyłać smsy (niektóre zapraszają ponownie czy nawet się pytają o jakieś pierdoły xD), dwa mogą robić
  • Odpowiedz
zaczynają wypisywać albo dzwonić z groźbami

Takie rzeczy to można przeczytać tylko w necie. A w rzeczywistości nigdy się nie zdarzyło.

Tak, byłem u div nie dziesiątki, a setki razy.

@mirko_anonim: A mi się trafił sms po wizycie w ukraińskim przybytku. Spotkanie wzorowe, miło. Ale b----l mama była widocznie na fazie (wyszło potem że przybytek jest pod b----l mamą która ma problemy psychiczne i ćpa) i zaczęła wysyłać smsy z
  • Odpowiedz