Aktywne Wpisy

byferdo +692
Mieszkańcy małopolski na pewno kojarzą pojawiające się od lat żółte plakaty z "atrakcyjną" ofertą obwoźnej sprzedaży "proszków produkcji niemieckiej". Dziś z ciekawości podszedłem na taką sprzedaż, aby zobaczyć co tam sprzedają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kolejka zainteresowanych kupnem (średnia wieku w kolejce 70+) stała już 20 minut przed ogłoszoną godziną sprzedaży. Sprzedawca podjechał jednak około 10 minut po czasie - ale dla taniego proszku seniorzy mogą stać na mrozie, czemu nie.
Kolejka zainteresowanych kupnem (średnia wieku w kolejce 70+) stała już 20 minut przed ogłoszoną godziną sprzedaży. Sprzedawca podjechał jednak około 10 minut po czasie - ale dla taniego proszku seniorzy mogą stać na mrozie, czemu nie.

źródło: comment_Mn5sthRrbf2lOXqEmUOvLlAMsW7EnWhn
Pobierz
ibleedforyou +51
Kocham śnieżne kostki

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Po co wam drugi numer telefonu (lub nawet drugi telefon), jak korzystacie z usług #divyzwykopem ? Boicie się że diva oddzwoni?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Żaden singiel by nie korzystał z drugiej karty. A poza tym żadna diva nie oddzwania, bo po co by miała to robić.
─────────────
Strzeżonego bla bla bla ...
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
─────────────────────
─────────────────────
Takie rzeczy to można przeczytać tylko w necie. A w rzeczywistości nigdy się nie zdarzyło.
Tak, byłem u div nie dziesiątki, a setki
@mirko_anonim: Totalna bzdura, widać że divy to ty tylko na obrazkach oglądasz. xD
Głównie - anonimowość. Nawet jako singiel średnio chcesz by jakieś randomowe divy znały twój prywatny numer. Raz że mogą oddzwaniać, wysyłać smsy (niektóre zapraszają ponownie czy nawet się pytają o jakieś pierdoły xD), dwa mogą robić
@mirko_anonim: A mi się trafił sms po wizycie w ukraińskim przybytku. Spotkanie wzorowe, miło. Ale b----l mama była widocznie na fazie (wyszło potem że przybytek jest pod b----l mamą która ma problemy psychiczne i ćpa) i zaczęła wysyłać smsy z