Aktywne Wpisy

Rad-X +290
Chciałem jedynie zaapelować do debili z #cinemacity
1. jeżeli już dajecie 3 reklamy pod rząd(sic!) aby schować telefon podczas projekcji, to nie dawajcie jako następnej reklamy z jakimś magenta gównem wymagającym skanowania kodu QR! (już po zgaszeniu świateł)
2. Podsiadło daunie, skoro już występujesz w reklamie "już za chwilę będzie Wasz film" to upewnij się że będziesz puszczany na samym końcu a nie po tobie jeszcze 10 minut innych reklam
1. jeżeli już dajecie 3 reklamy pod rząd(sic!) aby schować telefon podczas projekcji, to nie dawajcie jako następnej reklamy z jakimś magenta gównem wymagającym skanowania kodu QR! (już po zgaszeniu świateł)
2. Podsiadło daunie, skoro już występujesz w reklamie "już za chwilę będzie Wasz film" to upewnij się że będziesz puszczany na samym końcu a nie po tobie jeszcze 10 minut innych reklam

RicoElectrico +840
Ludzie: za moich czasów to nie było żadnych autyzmów...
No cóż xD Mój śp. Dziadek lubił rozwiązywać krzyżówki. Ba, wiele razy wygrał jakieś małe nagrody ;) Podpowiedzi musiały się powtarzać, skoro zrobił taki słownik-ściągawkę składający się z 17 zeszytów. Wiem, że przynajmniej raz go przepisał z powodu zużycia papieru.
#krzyzowka #niebieskiepaski #zainteresowania #polskiedomy

źródło: 1000031767
Pobierz
#zwiazki #oswiadczyny #rozowepaski #niebieskiepaski
źródło: obraz
Pobierz