Wpis z mikrobloga

@eklektyczny nie w-----a mnie. Max to współczuję XD albo jak mam nieszczęście na wakacjach jeździć jakimś gównem z wypożyczalni i są tam 3 cylindry, to aż płakać się chce. W tym roku miałem do czynienia z peugeotem 3008 1.2 puretech. W życiu nie jeździłem gorszym autem xD
  • Odpowiedz
Gardzę dźwiękiem silników, które mają mniej niż 5 cylindrów. Jak żyć w z------j europie ma petrolhead, w której luksusem powoli stają się żałosne 4 cylindry? XDDD

Jak zajeżdżę swoje R6 i V6, to chyba zostanie bohatyr xD

@JudzinStouner: Normalnie żyć, większość osób posiadająca te mocniejsze silniki nawet nie jest w stanie przez 90% czasu posiadania tego auta w swoim życiu lub więcej wykorzystać jego potencjału, ale za to płacą więcej
  • Odpowiedz
@dobre_ziajty no jest c-----y na maksa xD jedyne co można o nim powiedzieć to to, że ma dobre hamulce. Infotainment tragedia, zużycie paliwa tragedia, dynamika powyżej 140 nie istnieje, wygłuszenie wnętrza przy większych prędkościach katastrofa.
  • Odpowiedz
@JudzinStouner: CarPlay to jak może być tragedia? To samo co wszędzie. Zużycie paliwa faktycznie, dynamika powyżej 140 też, ale to nie ten typ samochodu. Natomiast dynamika na mniejszych prędkościach, prowadzenie, praca układu kierowniczego, komfort jazdy, to nie mam najmniejszych zastrzeżeń
  • Odpowiedz