Wpis z mikrobloga

p------e jest to, że ja otwieram balkon w nocy, klima pół nocy też chodzi żeby schłodzić mieszkanie i leci mi na kwadrat smog bo ludzie już w piecach palą XDDD

#l-------------j #j---------------j #z-------------j
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@bArrek: jak pizga jak w nocy ledwo do 13 schodzi i to jest dołek, a nie, że cały czas tak jest, ja mam w nocy cały czas otwarty balkon i jeszcze klimę na full całą noc i temperatura w mieszkaniu schodzi mi do 17 stopni, a jak zamknę wszystko rano to momentalnie skacze do 20
  • Odpowiedz
  • 0
no i w końcu do ciebie dociera chociaż jeden punkt pt. czemu nienawidzę zimy :P

@assninja: chyba mnie z kimś pomyliłeś bo ja się nie dziwię czemu ktoś miałby nie lubić zimy, ja mówię tylko i wyłącznie o tym, że ja lubię, a gusta innych ludzi mnie nie interesują i jak ktoś lubi upały to dobrze dla niego, a ja nic do tego nie mam
  • Odpowiedz
@Soothsayer: nie pomyliłem, wiem że jesteś bojownikiem z #l-------------j . Ale teraz cię czeka 8-10 miesięcy tego szarego gówna, smogu, deszczu to jeszcze wspomnisz moje słowa

lepszy upał niż to
  • Odpowiedz
  • 0
@assninja: tak jestem bojownikiem l-------------j, nie lubię upałów, ale co mnie obchodzą twoja preferencje? Nigdy personalnie nie atakuje i nic nie mam do osób, które lubią lato i upały, to zimiarze przychodzą pod moje wpisy Bóg wie po co i wmawiają mi, że moje preferencje są złe, często przy tym również wyzywając.

Ale teraz cię czeka 8-10 miesięcy tego szarego gówna, smogu, deszczu to jeszcze wspomnisz moje słowa

@assninja
  • Odpowiedz