Wpis z mikrobloga

@wielbiciel_storm_iron: Czekaj, to co miał Tusk zlecić szukania dziesiątek tysiecy wolontariuszy organizować miejsca zbiórki, stworzyć koło na nowo zamiast wykorzystać prywatną fundacje, która zajmuje się organizowaniem takich zbiórek od przeszło 30 lat i ma wszystko w małym palcu? Ja wiem, że PiS by organizował zbiórki na Narodowym jak szpitale tymczasowe, ale Fogel już mówił, że oni nie mogą zatrudniać ekspertów bo Ci nie chcą robić tego czego chcieli. Tusk może
  • Odpowiedz
@wielbiciel_storm_iron: No ma wszystko pod kontrolą, bo na tym polega rządzenie. Czyli zarządzasz zasobami ludzkimi, kapitałem itd. Aby osiągnąć zamierzony cel. Jeżeli jest potrzebna szybka pomoc, to wykorzystujesz gotowe rozwiązanie i gotowe struktury a nie budujesz je na łapucapu, nie wiem jak prościej mogę Ci to wytłumaczyć.
  • Odpowiedz
@adam128256: To porażka wizerunkowa miesiąca! Można to porównać do puszczenia głośnego bąka na przyjęciu u królowej Niderlandów. Za tydzień nikt nie będzie pamiętał.
  • Odpowiedz
@siepan Przecież to po to, żeby zaangażować gospodynie wiejskie w coś pożytecznego, żeby się nie wałęsały i nie popełniały różnych przestępstw
  • Odpowiedz