@hacerking: To tym bardziej dziwne, bo nigdy za lebka tak dlugo przed tv nie siedzialem, nie daliby mi i na bank to nie bylo nagrywane na vhs u mnie, a watpie, zebym tylko zwiastuny zapamietal
@freddd przestałem oglądać to szurostwo jak dwa odcinki poświęcili na niesamowite odkrycie w piramidzie. Wpuścili tam robocika i jechał jechał. Co znalqzl w kolejnym odcinku. W kolejnym odcinku dojechał do końca tunelu.
@freddd: cały program polegał na tym że 90% czasu mówili, że za chwilę pokażą/powiedzą coś niesamowitego. Sama zapowiedź straszniejsza niż to co pokazali
@freddd: no mi też jakos w tym tygodniu rzuciło w proponowane xD Z resztą zawsze mnie te telefonistki w tle bawiły że dziesiątki telefonów odbierały xD
przestałem oglądać to szurostwo jak dwa odcinki poświęcili na niesamowite odkrycie w piramidzie. Wpuścili tam robocika i jechał jechał. Co znalqzl w kolejnym odcinku. W kolejnym odcinku dojechał do końca tunelu.
@AntyMoron: pamiętam ten odcinek w połowie drogi napotkał jakiś dziwny przedmiot a na końcu okazało się że są drzwi których robocik nie otworzy i być może ten przedmiot służył do otwierania, oczywiście do dziś nie wyjaśnili po co ten
@freddd: jeden z najbardziej szurskich programów, ale raz w nocy leżąc w szpitalu w 2005 roku oglądałem odcinek o zabójstwach w Meksyku. To było przerażające
#gimbynieznajo
źródło: 1000018492
Pobierzźródło: comment_dFiSXrckNTZExwN8fHRLkZQS6VEz5A7G
PobierzZ resztą zawsze mnie te telefonistki w tle bawiły że dziesiątki telefonów odbierały xD
@dziadeke Nasze telefony będą czynne jeszcze przez godzinę. Wszystkim zapewniamy anonimowość.
@AntyMoron: pamiętam ten odcinek w połowie drogi napotkał jakiś dziwny przedmiot a na końcu okazało się że są drzwi których robocik nie otworzy i być może ten przedmiot służył do otwierania, oczywiście do dziś nie wyjaśnili po co ten
źródło: comment_x9hqEBT0PXvXNN6e29CGdD9R6Yss6wQB
Pobierz