Wpis z mikrobloga

odstawiam psychotropy i wchodzę na teścia bo mam tylko 220 ng/dl. Pogadam z endo żeby dobić do 1200 ng/dl może sie zgodzi na taki dożywotni "mini cykl" , do tego myślę rozkminić sobie oxandrolon (mam nadzieje że gino mi nie wyyebie bo i tak niedługo ide pod skalpel lewego suta :D) i uderzyć na siłkę ;) ps. mam nadzieje że libido wróci jak odstawię antydepresanty i wjadę na teścia. #sterydy #suplementy #silownia #przegryw #silownia #mikrokoksy #mirkokoksy #depresja #testosteron
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rekkin: no co ty byku, my próbowaliśmy clomidu i nic nie dawał i duzo badań miałem. Dostałem testo żel który biorę już z 3 dni i już czuje sie lepiej :P jeśli będzie za słaby to zmieniamy dawkę a najlepiej to zaproponuje mu iniekcje chociaż lekarz mówi że żel nie powoduje takich wahań jak iniekcje i nie ma spadków nastroju pod koniec tygodnia. Zagadam czy sie zgodzi dobić mi do
  • Odpowiedz
@JesteMlodyGzGdyni: no chyba że tak. Bo myślę, że ktoś prowadząc mega niezdrowy styl życia mógłby dojść do tak niskich wartości xd Jak coś nie mówię, że taka jest u Ciebie przyczyna, bo pewnie masz jakiś faktyczny zdrowotny powód, ale mówię, że pewnie znalazłyby się takie p----y co celowo zrobiliby wszystko, jakieś herbatki z bromem czy inne g---o, nawet rozjebując zdrowie byle dostać teścia xd. 1200 to chyba jakby Ci "niechcący"
  • Odpowiedz
@rekkin: Szczerze to wątpię że nawet jedząc codziennie fastfoody, paląc 2 paki fajek i nie ruszanie sie z łóżka mogłoby doprowadzić do tak niskich poziomów jakie ja mam, toż to poziom dla 80 latka! czy boję się łysienia? byku ja czuje czuje sie jak wrak człowieka przy 200 ng/dl testosteronu. ja teraz mógłbym widzieć najpiękniejsza kobiete świata nago i by mi nie stanął, przy czym kiedyś wystarczyła sama myśl na
  • Odpowiedz
@calkazcalki: z roku na rok łudzę się że moze to będzie ten rok w ktorym sie cos poprawi, A lata lecą… a młodość ma się tylko jedną. ja już 2 lata leki od psychiatry biore i byłem u 2 psychoterapeutek. Teraz do nowego terapeuty poszedłem tylko w innym nurcie, psychodynamicznym. Mimo wielu prób dalej jestem w tym samym miejscu gdzie 4 lata temu (wtedy co się to zaczęło) a testosteron
  • Odpowiedz