Wpis z mikrobloga

mijam go, a pies próbuje zaatakować mnie w dłoń.

@n1c3: i to jest powód do interwencji i taki pies musi mieć kaganiec. Bo jest nieprzewidywalny i chory prawdopodobnie.
  • Odpowiedz
dokładnie, moja zadrapana skóra jest dla mnie więcej warta niż życie twojego psa.

@aarahon: uwielbiam takie płatki śniegu. Mówić Cx także ONO? czy jeszcze poczkoś?
  • Odpowiedz
@dlugi-gr: jestem przeciwny takim wynaturzeniom jak zaimki niezwiązane z płcią bo nie ma to żadnego odzwierciedlenia w prawdzie i rzeczywistości a rzeczywistość jest taka że nie dostosowujemy naszego języka dla promila naszego społeczeństwa bo tyle właśnie może mieć problem z tożsamością płciową ze względu na prawdziwe zaburzenia genetyczne dotyczące faktyczne płci więc przypisywanie mi tego to skrajna głupota z twojej strony, zresztą nie pierwsza w tym wpisie. Pierwszą był twój
  • Odpowiedz
@aarahon: uderz pięścią w stół a odezwą się nożyce ( ͡º ͜ʖ͡º)

P.S. polecam wizytę u psychiatry, bo kiedyś się pośpieszysz, a czyjegoś życia już się nie zwróci. Ludzie potem strasznie żałują, że nie myśleli trzeźwo - tylko emocjami.
  • Odpowiedz
polecam wizytę u psychiatry, bo kiedyś się pośpieszysz, a czyjegoś życia już się nie zwróci. Ludzie potem strasznie żałują, że nie myśleli trzeźwo - tylko emocjami.

@dlugi-gr: czyli miałbym odstąpić od obrony się gdybyś próbował wsadzić mi pistolet do okrężnicy? XD

N ie, patusów z ruskimi genami jak ty trzeba niestety karać adekwatnie i się przed nimi bronić.
  • Odpowiedz
@Lobotomy_Enthusiast: Wlasnie dokladnie o to mi chodzi. I Ty, ze w ogole musisz zyc w takiej niepewnosci, jest kompletnie patalogiczna sytuacja. Bo tak jak mowisz, taki skurczybyk doleci i co wtedy? Jestem przekonany, ze w tej sytuacji mogloby sie to skonczyc naprawde kiepsko. I tez w sumie mialem niedawno podobna sytuacje, gdzie szla babka z pieskiem, a jemu cos o------o i zaczal do mnie biec, ze doslownie babka ledwo go
  • Odpowiedz
gdybyś próbował wsadzić mi pistolet do okrężnicy?

@aarahon: chyba już nie pamiętasz całej rozmowy i zafiksowałeś się na tej "odbytnicy" BO:
A) To twój pistolet, nie mój
B) teoretycznie wyciągasz pistolet bo pies rasy York zadrapał Ci skórę
C) Po co Ci był pistolet na ulicy? aż tak bardzo czujesz się zagrożony w Polsce?
D) za yorka bez kagańca nie ma kary, za posiadanie broni na ulicy - jest jak
  • Odpowiedz
babka ledwo go utrzymala

@n1c3: a mnie ostatnio prawie przejechał samochód. Zdarza się, bo żyjemy w wielkim społeczeństwie. na szczęście się dostosowaliśmy.
  • Odpowiedz
@dlugi-gr: A dlaczego prawie Cię przejechało auto? Przechodziłeś w wyznaczonym do tego miejscu? Czy na pewno sygnalizacja świetlna, jeżeli takowa była, wskazywała, że jest Twoja kolej? Czy może kierowca był pijany?

Jako społeczeństwo wprowadziliśmy wiele zasad w ruchu drogowym, żeby je zwiększyć, jak limity prędkości, zakaz prowadzenia pojazdów pod wpływem i tak dalej. Oczywiście, że wypadki się zdarzają, a często - a w sumie praktycznie zawsze - wynikają one ze
  • Odpowiedz
A) To twój pistolet, nie mój

@dlugi-gr: tak, jest to także narzędzie do samoobrony.

B) teoretycznie wyciągasz pistolet bo pies rasy York zadrapał Ci
  • Odpowiedz