Aktywne Wpisy
smuteczek2000s +13
Cześć,
moja ulubiona książka, by dobrze komunikować się z ludźmi.
A tak serio to naprawdę ludzie są okropni i to jakie techniki manipulacji stosują to dramat.
Więc uważacie na siebie ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#atencyjnysmuteczek
moja ulubiona książka, by dobrze komunikować się z ludźmi.
A tak serio to naprawdę ludzie są okropni i to jakie techniki manipulacji stosują to dramat.
Więc uważacie na siebie ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#atencyjnysmuteczek
Jak czujesz?
- Jestem manipulowany/a. 18.1% (25)
- Jestem manipulujący/a. 35.5% (49)
- Jestem normalny. 46.4% (64)
wscieklizna_irl +28
Jak postępować z agresywnymi Pitbullami.
@n1c3: Naprawdę boisz się każdego psa? Jeśli potrzebujesz pomocy, mogę Ci polecić dobrego terapeutę od takich fobii.
kozak, dobrze kopnąć psa który ma wyselekcjonowane geny przyjaźni i waży 2 kg, ale przed psem większym uciekasz. W życiu nie widziałem yorka, który rzuca się na ludzi bez powodu. Jest coś takiego jak rasy psów, i nawet duże gabarytowo psy ( lablabaladory :] ) są przyjaźnie usposobione do ludzi. Więc nie ma co
@paaszczaktaxi: nie działa, należy stanąć nad psem, ścisnąć nogami jego klatkę piersiową, i mocno dociskać swoje nogi do Siebie. Nacisk na płuca psa powoduje ból i brak możliwości oddychania.
@tobaccotobacco: ( ͡º ͜ʖ͡º) a dostałeś kiedyś lecącym Yorkiem?
@STM32_bujneo: bierzesz yorka, dopinasz smycz, następnie szybko zaczynasz wykonywać okrężne ruchy ręką ze smyczą, aż york osiągnie pożądaną prędkość. Wtedy żaden wróg nie podejdzie. P.S. Należy używać szelek dla psa, bo jak mi się raz z obróżki wysunął, to potem go z 15 minut w krzakach szukałem. (⌐ ͡■ ͜
@koniozwalacz: stajesz nad psem i ściskasz nogami jego
@aarahon: no normalnie by Cię zagryzł, taki york waży ok 2 kg, ruch nogi go odrzuca na metr, kopniak zabija. Budowa pyska Yorka wyklucza poważne ugryzienie. Ale wiem, że ludzie się boją takich yorków, bo mogą poważnie zadrapać skórę. Polecam Ci nosić plasterek z truskawką lub banankiem, mój synek taki ma i pomaga przy zadrapaniach.
@grafixautozine: (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Hau Hau ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
@damianooo8: tupnąć trzeba, ale nie zasilnie, żeby nie umarł ze strachu.
@koniozwalacz: Pro Tip : Ja nosze ze sobą taki kawałek szyny ze 20 kg. Jak mnie ktoś będzie gonił, to go wyrzucę i dzięki temu będę szybciej uciekał.
Jednak ostatnio idę na ulicy i widzę, że naprzeciwko mnie
Czy tylko ja to słyszę pod koniec? :D
Komentarz usunięty przez autora