Wpis z mikrobloga

@Uuroboros: po pierwsze, nie mamy jako społeczeństwo zakodowane w ogóle czegoś takiego żeby nosić kosę, nie jesteśmy czeczenami czy gruzinami, ludzie z różnych powodów nie noszą i póki co raczej nie będą. po drugie, nie znam się, ale na ile widziałem filmików to takiemu pitbullowi trzeba prawie łeb tym nożykiem urżnąć żeby w ogóle poluzował szczęki, więc to też chyba nie jest od razu takie problem solved
  • Odpowiedz
@Uuroboros: wiesz, łatwo się to pisze w kapciach przed kompem, w takiej sytuacji pewnie dochodzi taka panika że ciężko nad sobą zapanować. zgadzam się że nóż w takiej sytuacji jest nieocenionym narzędziem i lepiej go mieć niż nie mieć, ale myślę że to wciąż nie jest takie proste ubić takie bydle wbite zębami w rękę czy nogę szczękami o sile zacisku 100 kg
  • Odpowiedz
@damianooo8: Widziałem nagranie kilka dni temu - dobrze zrobił.

Czyli jak ktoś z twojej rodziny zrobi coś nielegalnego, to rozumiem, że was wszystkich trzeba zamknąć? Nie ma problemu.

tsk powinno się robić każdym tego typu psem, który nie ma kagańca na
  • Odpowiedz
@flo0666

Kwesria prowadzenia piesa, znam kilka amstafów i pitbuli któe są tak potulne ze odrazu sie kładą na plecy.

Bo nie ma czegoś takiego jak agresywne rasy psów. Jak go wychowasz to będzie miły i potulny. Problem jest w długości lontu. Jedne psy będą warczały i widzisz, że mogą zaatakować. Rasy hodowane do walk nie ostrzegają przed atakiem.
  • Odpowiedz
@dlugi-gr nie wiem, czy są kagańce dla yorkow bo to szczur w sumie ale dla zasady chętnie bym mu z-----ł z czuba fatallity jakby się np rzucił na nogę mojego dziecka. Jestem ostatni do krzywdzenia zwierząt ale to bardziej nauczka dla z---a właściciela i zachowanie podstaw selekcji naturalnych. Przed dużym psem zawsze s-------e na drugą stronę, ale i szczura chętnie unikam.
  • Odpowiedz
bo to szczur w sumie ale dla zasady chętnie bym mu z-----ł z czuba fatallity

@Rapczyn Tak mocny, a jednak macie więcej wspólnego, niż myślisz. Po pierwsze, też jesteś szczur, a po drugie, ty też szczekasz – tyle że w internecie.
  • Odpowiedz