Aktywne Wpisy
Kingside +109
Przegiołem co
elmathias +12
Mireczki mam do was pytanie, czy ja mam coś ze wzrokiem bo już sam nie wiem.....
Zakupiłem blachę na rąbek w jednej ze #szczecin hurtowni, mogłem to zrobić bezpośrednio u producenta ale stwierdziłem że jednak mam tą hurtownie na miejscu to zawsze lepiej przy zamówieniu pogadać, dopytać jeszcze o jakieś szczegóły itp. itd.
Zamówiłem 180 m2 blachy na rąbek o kolorze 7016, do tego zamówiłem jeszcze system ukrytej rynny również
Zakupiłem blachę na rąbek w jednej ze #szczecin hurtowni, mogłem to zrobić bezpośrednio u producenta ale stwierdziłem że jednak mam tą hurtownie na miejscu to zawsze lepiej przy zamówieniu pogadać, dopytać jeszcze o jakieś szczegóły itp. itd.
Zamówiłem 180 m2 blachy na rąbek o kolorze 7016, do tego zamówiłem jeszcze system ukrytej rynny również
Jak postępować z agresywnymi Pitbullami.
Komentarz usunięty przez autora
@dlugi-gr: Z tym yourkiem to się wystroiłeś jak jakiś prawdziwy gangster a tym szczurem można co najwyżej blabladora w-----ć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@damianooo8: no i dobrze, najgorsze to obsługa wykopowa tego typu stron, na mobilnej apce jest to tak w---------e i durnie działające
@dlugi-gr: a nie wystarczy zadeptać?
P.S. Jeśli twój york by mnie zaatakował to nie miałbym dylematu - moje zdrowie, moja zadrapana skóra jest ważniejsza dla mnie od życia twojego psa. Jeśli ty byś mnie zaatakował z powodu że się bronię przez twoim psem to sytuacja była by identyczna jak z psem.
@paaszczaktaxi: Kosą w bebechy, a nie dusić...
@tobaccotobacco: nie żebym se to wymyślil na potrzebę tego wątku, ale znam gościa który łazi po osiedlu z dwoma takimi śmiesznymi jorkami.
gość szeroki jak szafa, absolutny brak karku.
typowy stereotypowy k--s,
@koniozwalacz: dlatego nosi się ze sobą nóż, szczególnie w takich niebezpiecznych okolicach, można sobie wmawiać że nóć nic nie da bo potwór nie puści ale się wykrwawi bardzo szybko szczególnie jeśli przejedziesz ostrym po szyi sierściucha.
Ale jemu o psy chodziło a nie szczury. Chociaż widać po kim one takie agresywne 😃