Cześć Wszystkim! W wyniku powodzi mój znajomy wraz z mamą utracili cały swój dorobek w wyniku zalania ich mieszkania w Kłodzku. Niestety nie wiadomo jak wygląda sytuacja z dofinansowaniem, dlatego organizuje on również zbiórkę na remont i powrót do normalności. Proszę mirków i mirabelki którzy natrafią na ten post i zechcieliby pomóc o każdą, nawet najmniejszą wpłatę. Poniżej wklejam link do zbiórki jeżeli ktoś chciałby wspomóc. Bardzo dziękuję za wszelkie wpłaty - każdy grosz się liczy! 🙏 Link #powodz #klodzko
@xaard: za nim będzie koniec zbiórki to dostaniecie od państwa pieniądze, czyli 10k + 100/200k myślę że remont za te pieniądze jest wykonalny bez zbiórki na pomagam, mylę się ?
W wyniku powodzi mój znajomy wraz z mamą utracili cały swój dorobek w wyniku zalania ich mieszkania w Kłodzku. Niestety nie wiadomo jak wygląda sytuacja z dofinansowaniem, dlatego organizuje on również zbiórkę na remont i powrót do normalności.
Proszę mirków i mirabelki którzy natrafią na ten post i zechcieliby pomóc o każdą, nawet najmniejszą wpłatę. Poniżej wklejam link do zbiórki jeżeli ktoś chciałby wspomóc. Bardzo dziękuję za wszelkie wpłaty - każdy grosz się liczy! 🙏
Link
#powodz #klodzko