Wpis z mikrobloga

Wiecie, żadne wojny nie trwają tak długo jak trwa wasza dziecinna, żałosna nagonka na homoseksualizm. Nie, nie jestem pdfem, ja po prostu chcę żyć w kraju, w społeczeństwie które nie będzie mnie nawalać kijami za to że idę ze swoim chłopakiem, mężem za rękę, albo całuje się z nim jak wszystkie inne pary. Może pora dorosnąć? Winni wszelkich głupot są aktywiści a nie zwykli ludzie którzy często się nie zgadzają z tym co aktywiści robią w ich imieniu. Może pora oddzielić pdfów, oddzielić aktywistów od normalnych ludzi, bo sami się zgodzicie że ta wiecznie trwająca nagonka na czyjąś wolność osobistą jest już co najmniej obrzydliwa. Trzydzieści, pięćdziesiąt lat, a wy dalej szerzycie zwykłą, podłą, nie ludzką nienawiść do osób którym po prostu odpowiada życie w związku z tą samą płcią. To trzeba być naprawdę, solidnie zepsutym w środku, nie mieć żadnej moralności żeby przez tyle lat nie pogodzić się z tym że ludzie są i żyją po swojemu.

#sejm #trzeciadroga #konfederacja #kanalzero #powodz #ukraina #bekazlewactwa #4konserwy #lgbt #polska #niebieskiepaski #rozowepaski #famemma
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@czasnawybory666: naucz sie bronic, wychoduj sobie jaja, miej wszystkich w dupie i sie caluj ze swoim kolezka, rzeczywistosci nie zmienisz, wszystko dzialania rzadu od lat majace propagowac tolerancje przynosza efekt odwrotny, spoleczenstwo sie coraz barzdziej polaryzuje i bedzie jeszcze bardziej sie radykalizowac z biegiem lat wiec zacznij isc droga dzieki ktorej sam zapewnisz sobie bezpieczenstwo. Liczenie to ze na ludzie sie zmienia, a tym bardziej politycy ci w czyms pomoga
  • Odpowiedz
@czasnawybory666: w glebi duszy wiesz, ze to sie nie zmieni. Wiec masz kilka opcji wyjechac z Polski, lac sie po mordzie jezeli serio cie takie sytuacje spotykaja, mozesz tez dostawac po mordzie albo sie schowac do podziemi i zmarnowac swoje zycie. Wszystko jest ze tak powiem w twoich rekach jak to zalatwisz, a ten kto liczy na innych ludzi zawsze konczy zle
  • Odpowiedz
@czasnawybory666 A spotkała cię kiedyś taka sytuacja, że jak szedłeś za rękę z chłopakiem to ktoś cię zaczepiał? Bo nawet gdybym nienawidził gejów to chyba by mnie p----------o, żebym miał tracić czas na jakieś zaczepianie ich, więc zastanawiam się czy takie sytuacje rzeczywiście mają miejsce
  • Odpowiedz
@czasnawybory666: A to nie tak, że ludzi w-----a ta "kultura LGBT"? Nie wiem jak to nazwać, ale każdy gej, którego spotykałem to byli ludzie odklejeni. Nie dlatego, że lubił, żeby Little Boy rozdupcył jego Hiroshimę, bo tego ludzie nie widzą. Ale k---a na litość boską, na c--j to musi to się wiązać z piszczeniem, zgrywaniem pępka świata, przekonaniem, że jest się wyjątkowym, c--j nawet nie wiem jak to nazwać.

Skoro
  • Odpowiedz
@czasnawybory666: Typie, tam gdzie jest islam tam was spałują albo nawet zabiją. U nas islamu nie ma. To w Polsce jest najbezpieczniej, nie w FR, GER, UK czy innym potępowym k--------u który został zislamizowany.

U nas jak oberwiesz za homo bo trafiłeś na jakiegoś blokowego zacpanego patusa, który kradnie torebki babciom i ma we łbie urojone, że on patriota i bije wrogów ojczyzny to za granicą oberwiesz tak 100 razy
  • Odpowiedz