Aktywne Wpisy

SunnO +91
Witam szanowne Mirko.
15 minut temu zostałem obdarowany przez System Dystrybucji Kotków. Sąsiedzi znaleźli małą bidę pod moim autem a z racji że jadą na wakacje,nie mieli co z nią zrobić i zadzwonili po mnie. Natomiast ja stwierdziłem że jutro jadę do rodziców to ją przechowam do jutra i tyle. No ale zaczynam się obawiać że jednak będę miał lokatorkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niniejszym otwieram konkurs na imię lub inspirację imienia dla
15 minut temu zostałem obdarowany przez System Dystrybucji Kotków. Sąsiedzi znaleźli małą bidę pod moim autem a z racji że jadą na wakacje,nie mieli co z nią zrobić i zadzwonili po mnie. Natomiast ja stwierdziłem że jutro jadę do rodziców to ją przechowam do jutra i tyle. No ale zaczynam się obawiać że jednak będę miał lokatorkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niniejszym otwieram konkurs na imię lub inspirację imienia dla
źródło: 2b110e4039a340ccb1b923b721a1c810
Pobierz
credenss +33
źródło: 1000038385
Pobierz

źródło: 460569697_26923490870598745_4175627044683435732_n
PobierzNie podoba się prawo to wypad z rowerem z przestrzeni publicznej. Możecie nauczyć się biegać.
@kuraku: Nie. On nie może już na nikogo przerzucić odpowiedzialności.
5km ulicy, 50m ścieżki rowerowej, 10km drogi, 200m ścieżki rowerowej (2 drogi dojazdowe z zerową widocznością, żeby rozpędzony Seba był widoczny dopiero 2 metry przed tobą)
Ścieżka rowerowa oczywiście z 30-letniej kostki Bauma pofalowanej od korzeni drzew jak wydmy na Wolinie
źródło: parkowanie_DDR
Pobierz@kuraku: o nie, pedalarze muszą się stosować do bzdurnych przepisów, tak jak "ci źli blachosmrodziarze", omujborze ale rzal.
@cichooo tak jakby to było coś nowego
@morgiel: na wykopie jazda nie po DDRze urasta do miana grzechu ciężkiego. Debilizmem jest porównywanie tego nawet do jazdy autem po drodze dla rowerów, ponieważ rower jest sankcjonowany na drodze tylko w określonych miejscach (zakazy, czy właśnie DDRka prowadząca w kierunku w którym się porusza), natomiast jazda autem wzdłuż chodnika/DDR/CPR jest zabroniona bezwzględnie, zawsze i wszędzie.
Łamanie tego
źródło: 944s3e
Pobierz