Aktywne Wpisy

vladi_putin +278
Chłop broni banków no nie wierzę XDDDD
Co wolicie. Zapłacić 10€ miesięcznie za korzystanie z banku i mieć przy okazji ludzkie opeocentowanie kredytu bez głupich ubezpieczeń które musisz kupić u nich bo inaczej marża podskakuje o 1% czy super darmowe konto za 0zl w Polsce ze złodziejskim wiborem i masa opłat po drodze za pierdneicie
ja pidi nie wierzę że można być takim ignorantem jak on
#gielda #kompromitacjacwela
Co wolicie. Zapłacić 10€ miesięcznie za korzystanie z banku i mieć przy okazji ludzkie opeocentowanie kredytu bez głupich ubezpieczeń które musisz kupić u nich bo inaczej marża podskakuje o 1% czy super darmowe konto za 0zl w Polsce ze złodziejskim wiborem i masa opłat po drodze za pierdneicie
ja pidi nie wierzę że można być takim ignorantem jak on
#gielda #kompromitacjacwela
źródło: IMG_1733
Pobierz
WielkiNos +188
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Informacja o utrudnieniach
Informujemy, że w dniu 20 września 2024 od godz. 08:45 mogą pojawić się utrudnienia w dostępie do:
- stron WWW
- baz danych
- poczty e-mail (POP3/IMAP/SMTP/webmail)
- CloudHosting Panel
- połączenia przez SSH
Nasi Administratorzy pracują nad rozwiązaniem problemu i jak najszybszym przywróceniem prawidłowego działania usług.
Za zaistniałe utrudnienia serdecznie przepraszamy. W razie jakichkolwiek pytań, prosimy o kontakt z naszym Działem Obsługi Klienta (e-mail: kontakt@nazwa.pl, infolinia: 22 454 48 10).
UWAGA: Ze względu na dużą liczbę obsługiwanych zgłoszeń, czas oczekiwania na odpowiedź może ulec niewielkiemu wydłużeniu.
Informujemy, że utrudnienia nie dotyczą pozostałych usług świadczonych przez naszą firmę.
#nazwapl #hosting #serwer #server #serwery #servers #www #ai #searchengine #websearch #webdev
Uciekaj stamtąd jak najszybciej
https://wykop.pl/wpis/78179535/wpis
Sprawa wygląda tak, że w 2010 założył swój sklep
W naszej ofercie znajdziesz hosting www jak i sam hosting e-mail.
Z kodem WYKOP hosting 30% taniej.
Komentarz usunięty przez moderatora