Wpis z mikrobloga

Jaka firma robi spoko spodenki szosowe z takimi dłuższymi nogawkami a nie do połowy ud nie za miliony? Trochę mnie przerażenie ogarnęło jak zobaczyłem, że spodenki raso obecnie 700zł kosztują. Potrzebuje jeszcze przetestować jakieś spodenki z chin tak żeby do trenażera mieć, polecicie coś?

#szosa #rower
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@feber eroe z kodem dobregonigdydosc?
Raso na Black Frajer* schodzą trochę z ceny, chociaż tych topowych nie brałem.
*eroe raczej też.
  • Odpowiedz
Trochę mnie przerażenie ogarnęło jak zobaczyłem, że spodenki raso obecnie 700zł kosztują

@feber: Ciekawe jakiej nanotechnologi używają że mają ceny 2x wyższe niż taki Quest który też teoretycznie szyje w PL

Potrzebuje jeszcze przetestować jakieś spodenki z chin tak żeby do trenażera mieć, polecicie coś?

@feber: Rion z czerwoną wkładką EI Road Performance Hybrid - poszukaj w ofertach Choice, często są w promocjach, ja kupiłem za 130 zł
  • Odpowiedz
  • 0
@Zabi96 technologii siły marketingu ( ͡º ͜ʖ͡º)
Chociaż ich wersja gaci classic w cenie z black friday była do przyjęcia*. Jedynie powyżej 30 stopni Celsjusza użyta tam wkładka z żelowymi insertami przestaje mi odpowiadać. Muszę poszukać gaci z 100% pianką.
*w tym roku coś czuję że nawet że zniżką będzie za drogo ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Wycu91: No właśnie chyba ktoś próbuje finansować sobie z tego sportową emeryturkę sprzedając bibsy w cenie Assosa. Chociaż teraz patrzę i Luxa też woła 650 zł za bibsy xD
To chyba tylko Quest zostaje z w miarę normalnymi cenami, szkoda że ten ich design jest jakiś hipstersko-chujwiejaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
To chyba tylko Quest zostaje z w miarę normalnymi cenami, szkoda że ten ich design jest jakiś hipstersko-chujwiejaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Zabi96: no właśnie zaczynam się wychylać w stronę quest. Mam nadzieję że szybko podniosą się po powodzi.
Ewentualnie zostaje decathlon, stamtąd jeszcze porządnych spodenek nie testowałem.
  • Odpowiedz
  • 0
@deliver też mam Van Rysele z tą wkładka z przeszyciami i zachodze w głowę co za skończony debil to wymyślił. Ale w tych modelach wkładek z Riona nie ma przeszyć, w zasadzie to chyba wogole ich nie ma w innych modelach niż tej szarej Road cośtam
  • Odpowiedz
@Zabi96: dziś je przetestowałem przy godzinnym wypadzie i już czuję różnicę w stosunku do innych które mam. Mysle, ze sie sprawdza przy wycieczkach ok. 4h, a to juz wiekszosci wystarczy, ale dzieki, sprawdze nastepne za Twoja rekomendacja
  • Odpowiedz