Aktywne Wpisy
Pytanie do osób które wzięły kredyt w większym mieśćie na 600+ tysięcy. Nie boicie się że stracicie pracę i szybko tak dobrze płatnej nie dostaniecie? Myślę że ktoś kto bierze tak wysoki kredyt to nie pracuję za minimalną. Co więcej nawet taka poduszka na pół roku może nie wystarczyć.
#korposwiat #kredythipoteczny #nieruchomosci #pracbaza #pracait
#korposwiat #kredythipoteczny #nieruchomosci #pracbaza #pracait
SebastianEnriqueAlvarez +1312
I po banie więc czas na przypominajkę srajtczaka
Sebastian Majtczak urodzony 31.05.1991 w Bonn,
zamieszkały w Łodzi, prowadzący spółkę Rigello Sp. z o.o.
jest poszukiwany czerwoną notą Interpolu.
Zabił 3 osobową rodzinę z-----------c ponad 300 km/h po autostradzie.
Ale zabił tak że zginęli paląc się żywcem w samochodzie.
Sebastian Majtczak urodzony 31.05.1991 w Bonn,
zamieszkały w Łodzi, prowadzący spółkę Rigello Sp. z o.o.
jest poszukiwany czerwoną notą Interpolu.
Zabił 3 osobową rodzinę z-----------c ponad 300 km/h po autostradzie.
Ale zabił tak że zginęli paląc się żywcem w samochodzie.
#szosa #rower
Uznaniem i propsem na paradzie równości.
Raso na Black Frajer* schodzą trochę z ceny, chociaż tych topowych nie brałem.
*eroe raczej też.
@feber: Ciekawe jakiej nanotechnologi używają że mają ceny 2x wyższe niż taki Quest który też teoretycznie szyje w PL
@feber: Rion z czerwoną wkładką EI Road Performance Hybrid - poszukaj w ofertach Choice, często są w promocjach, ja kupiłem za 130 zł
Chociaż ich wersja gaci classic w cenie z black friday była do przyjęcia*. Jedynie powyżej 30 stopni Celsjusza użyta tam wkładka z żelowymi insertami przestaje mi odpowiadać. Muszę poszukać gaci z 100% pianką.
*w tym roku coś czuję że nawet że zniżką będzie za drogo ( ͡º ͜ʖ͡º)
To chyba tylko Quest zostaje z w miarę normalnymi cenami, szkoda że ten ich design jest jakiś hipstersko-chujwiejaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://pl.aliexpress.com/item/1005005201862242.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.66cc1c24dgDs1R&gatewayAdapt=glo2pol
@Zabi96: no właśnie zaczynam się wychylać w stronę quest. Mam nadzieję że szybko podniosą się po powodzi.
Ewentualnie zostaje decathlon, stamtąd jeszcze porządnych spodenek nie testowałem.