Wpis z mikrobloga

Mam w pracy nowego kolegę z Turcji, wierzy w Allaha. Codziennie się modli na tej macie na podłodze itp. No i w kiblu pojawiła się butelka. Myślałem że to śmieć to wywaliłem. A on podchodzi do mnie i się pyta czy to ja wywaliłem butelkę, oczywiście powiedziałem ze tak bo to śmieć. A on mi tłumaczy że tą butelką podmywa sobie dupę bo inaczej ma sklejone poślady xD Także jak macie w zakładzie pracy Islamistów to nie wyrzucajcie butelek z toalety. #pracbaza #islam
  • 132
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Filipterka25: k---a!! Jak wy sobie wyobrażacie to mycie d--y z butelki, czy takiej "konewki" jakiej używają na bliskim wschodzie? Myślisz trepie j----y i ponad tysiąc innych zjebów, że on sobie zajebiście dupę umyją z konewki bez ciśnienia? Nie, k---a, on rozetrze g---o po pośladach i tyle z jego mycia, jeszcze na łapie bakterie kałowe zostaną i przeniesie to na klamki. Byłem w wielu muzułmańskich krajach i nikt mi nie będzie
  • Odpowiedz
@Agawa_loco: chyba cię p------i na łeb jak myślisz, że araby znają bidet ( ͡° ͜ʖ ͡°). Może z 20 procent z nich widziało bidet, reszta tak jak op pisał, butelka jak tirówka, lub obsrana konewka. Jak już jest wężyk przy kiblu, to cud, a jak w wężyku jest ciśnienie to cud nad cudy. Zjechałem wiele kilometrów w Arabskich krajach, więc chcąc nie chcąc byłem też w
  • Odpowiedz
@Hatespinner: Nie wiem, jakie masz standardy higieny w domu ale ci odpowiem. Cywilizowani ludzie myją tyłek jak i ręce po wyjściu w rolety wodą z mydłem. Znasz taki wynalazek jak mydło?

Obrzydza mnie myśl, że ktoś taki jak ty przetrze się jedynie nasączoną chusteczką I potem podaje tę dłoń innym
  • Odpowiedz
@Nusantara:

Cywilizowani ludzie myją tyłek jak i ręce po wyjściu w rolety wodą z mydłem.

Nikt cywilizowany tak nie robi. Musiałbyś mieć od tego osobną kabinę, żeby nie roznieść bakterii kałowych po całej łazience. A jeżeli nie używasz wody po dużym ciśnieniem, to tylko smarujesz sobie gownem po całym dupsku. Powodzenia, albo jesteś brudasem bo masz obrzydliwą łazienkę całą w bakteriach, albo chodzisz niedomyty. W sumie jak 99% twoich wzorców
  • Odpowiedz
@panzmarszrutkiwbiszkeku: tak się składa że też byłem w kilku krajach arabskich więc nie do mnie z tym piwniczakiem. I wszędzie był bidet lub bidetka. Nie będę się licytował kto ma lepszy obraz sraczy u arabów, ale samo to że w Europie jesteśmy zacofani pod tym względem źle o nas świadczy. Ja u siebie zamontowałem bidetkę i nie wyobrażam sobie z powrotem rozcierać gówna po dupie, gorzej niż zwierze xd wiem
  • Odpowiedz